Artur W - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem auto zadbane i czyste zero problemów! Artur W Adam - opinia (1) Bardzo, ale to bardzo polecam firmę pana Arka, rzetelność, sprawność, empatia... Adam daniel - opinia (1) finansowanie na bardzo dobrych warunkach, polecam daniel
Katharina Neuhaus - opinia (1) Super sklep, bardzo miła obsługa i odpowiednia cena. Bardzo mogę to miejsce... Katharina Neuhaus gall anonim - opinia (1) wszystko ok, dobry komis, polecam serdecznie !!!! gall anonim Andriy - opinia (1) Polecam serwis u Tomasza! Opony wymienione bardzo szybko i w umówiony czas.... Andriy Daniel - opinia (1) Profesjonalne usługi polecam .Daniel Daniel Miejscowy - opinia (1) LPG zawsze jest OK Cena dobra LPG normalne Miejscowy Adamus - opinia (1) Po remoncie głowicy samochód wyjechał niczym z salonu. Dodatkowo przekonałem... Adamus Marek - opinia (1) Fachowe rozpoznanie, rzetelne wykonanie. Świetna lokalizacja, przystępne... Marek Rav - opinia (1) Witam chciałbym podzielić się opinią na temat warsztatu, mianowicie wszystko... Rav Andrzej - opinia (1) Kameralnie ale przyjemniej. Obsługa miła i chętna do pracy z Klientem. Do... Andrzej Małgorzata - opinia (1) Szybka i profesjonalna pomoc. Kilkakrotnie już korzystałam z usług i za... Małgorzata Wiktor - opinia (1) co prawda mają negatywne opinie ale ja jednak zaryzykowałem i kupiłem u nich... Wiktor Rafał - opinia (2) Mimo bardzo trudnej sytuacji na rynku, obsługa stanęła na wysokości zadania. Rafał Piotr - opinia (1) Stacja Nowowiczlińska. Bardzo dobrze zaopatrzona ,przesympatyczna obsługa.... Piotr raf - opinia (1) Tanio szybko i sprawnie Wszystko od poczatku do końca OK Polecam! raf Szymon - opinia (1) w porządku, fachowa obsługa, komis wart polecenia Szymon Darek - opinia (1) dawno nie wróciłem z warsztatu tak zadowolony - szybka, profesjonalna... Darek Agnieszka - opinia (1) Usługę naprawy auta WV up! wykonywałam w ramach odszkodowania firmy... Agnieszka