Rafal - opinia (1) Bardzo miła obsługa.wszystko mają co potrzeba.pan z obsługi we wszystkim... Rafal slawek - opinia (1) Szczerze nie polecam ! do not recommend slawek Kinga - opinia (1) Polecam każdemu kto szuka dobrego auta. Ogromny wybór, miła obsługa. Będę... Kinga
Daniel Jaschke - opinia (1) Mieliśmy okazje po raz pierwszy korzystać z wypożyczalni samochodów halorent.... Daniel Jaschke Jacek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi jak i samego samochodu, który został super... Jacek adele - opinia (1) bardzo dobry warsztat uważam że w tej chwili nie ma lepszego w Pruszczu... adele K - opinia (1) Najlepszy w Trójmieście Polecam z czystym sumieniem K Klient/ka ;) - opinia (1) Z czystym sumieniem można oddać w dobre profesjonalne ręce autko . Czasem mam... Klient/ka ;) Aga - opinia (1) Najgorsza obsługa z jaką można się spotkać. Z reguły i doświadczenia wiem, że... Aga Krzysztof - opinia (1) SUPER !!!! Profesinalnie i fachowo wymiana czolowej F10... Krzysztof Mirek - opinia (1) Robią naprawdę dobre dywaniki samochodowe Zamówiłem sobie i żonie, jesteśmy... Mirek Paweł - opinia (1) Dostępność szyb od ręki. Krótki termin (u mnie 2 dni). Wymiana szyby... Paweł Alicja - opinia (1) Miła obsługa, auto zadbane, polecam. Alicja Dorota - opinia (1) Została wyczyszczona tapicerka kanapy i foteli. Pan przyjechał na czas,... Dorota Karolina - opinia (1) W Autokomisie zakupiłam swój pierwszy samochód. Obsługa opowiedziała mi... Karolina Klient - opinia (1) Tam nigdy nikogo nie ma Przesyłki czekają na korytarzu Hyba 1 na chwilę... Klient Artur - opinia (1) Po długiej, męczącej podróży i długim oczekiwaniu przed lotniskiem dostajemy... Artur Nie zadowolona - opinia (1) Nie polecam. Kiedy warsztat zaczynał było ok teraz to brak słów..... Nie zadowolona J. Lasiewicz - opinia (1) Po kilku latach nieobecności w kraju, miło było trafić na świetną firmę z... J. Lasiewicz Alicja i Wojciech - opinia (1) Podziękowania dla Pani Basi Dzikowskiej z Dacia Zdunek ul. Miałki Szlak w... Alicja i Wojciech