Dawid - opinia (1) Tanio i szybko, duża dostępność akumulatorów na miejscu. Polecam Dawid Audi - opinia (1) Fachowe doradztwo i dobre ceny, spory asortyment jak na mały sklep. Polecam Audi Seat - opinia (1) Konkurencyjne ceny akumulatorów, montaż i diagnostyka w cenie. Polecam jak... Seat
Jacek - opinia (1) naciągnęli mnie na przedłużenie gwarancji, a potem okazało się że w zasadzie... Jacek Hanka - opinia (1) Profesjonalne podejście do Klienta, szybkość realizacji usług i rozsądne ceny... Hanka MK - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Tak powinien fukcjonować KAŻDY sklep MK Jakub - opinia (1) Serdecznie polecam, Pan doradził przez telefon, otwarcie poinformował o... Jakub Oliwia - opinia (1) Oddałam samochód w dobre ręce! Miałam wrażenie, że wyjechał prosto z salonu... Oliwia Rafal - opinia (1) Bardzo miła obsługa.wszystko mają co potrzeba.pan z obsługi we wszystkim... Rafal slawek - opinia (1) Szczerze nie polecam ! do not recommend slawek Kinga - opinia (1) Polecam każdemu kto szuka dobrego auta. Ogromny wybór, miła obsługa. Będę... Kinga Daniel Jaschke - opinia (1) Mieliśmy okazje po raz pierwszy korzystać z wypożyczalni samochodów halorent.... Daniel Jaschke Jacek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi jak i samego samochodu, który został super... Jacek adele - opinia (1) bardzo dobry warsztat uważam że w tej chwili nie ma lepszego w Pruszczu... adele K - opinia (1) Najlepszy w Trójmieście Polecam z czystym sumieniem K Klient/ka ;) - opinia (1) Z czystym sumieniem można oddać w dobre profesjonalne ręce autko . Czasem mam... Klient/ka ;) Aga - opinia (1) Najgorsza obsługa z jaką można się spotkać. Z reguły i doświadczenia wiem, że... Aga Krzysztof - opinia (1) SUPER !!!! Profesinalnie i fachowo wymiana czolowej F10... Krzysztof Mirek - opinia (1) Robią naprawdę dobre dywaniki samochodowe Zamówiłem sobie i żonie, jesteśmy... Mirek Paweł - opinia (1) Dostępność szyb od ręki. Krótki termin (u mnie 2 dni). Wymiana szyby... Paweł