Kalina - opinia (1) Byłam dzisiaj na przeglądzie technicznym i zdecydowanie polecam. Pan Dariusz... Kalina Marek - Zerbud - opinia (1) Awaria pojazdu Daf / okolice Wejherowa /uszkodzone sprzęgło/wymiana szybko i... Marek - Zerbud Patryk K. - opinia (1) Błyskawiczne odebranie oraz zdanie auta; samochód wytrzymał ponad 2500km bez... Patryk K.
Przemysław - opinia (1) Auto wstawione na wymianę oleju, filtra paliwa, amortyzatorów przednich i... Przemysław zobzbojak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wypożyczonego auta jak i samej wypożyczalni,... zobzbojak Patrycja Kuśnierz - opinia (1) Wypożyczalnia bez zarzutu , profesjonalna obsługa klienta, przyjemność z... Patrycja Kuśnierz Klient - opinia (1) Myjnia warta polecenia, dbają o każdy szczegół, auto świetnie odkurzone ,... Klient Ania - opinia (1) Z całego serca polecam jakość usług na najwyższym poziomie . Ania Ewa - opinia (1) Polecam zdecydowanie! Rewelacyjny komis z dużym wyborem samochodów. Ciężko... Ewa Paweł Zagórski - opinia (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Bezproblemowo, wygodne auto zastępcze na czas... Paweł Zagórski Andrzej - opinia (2) Fachowe podejście do Klienta. Wszystko naprawione zgodnie w ustaleniami... Andrzej Maksymilian - opinia (1) Szczerze polecam kupiłem już nie pamietam które auto jest zadowolony Maksymilian Żaneta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług optimpto. Zdecydowałam się na malowanie... Żaneta daniel - opinia (1) firma mieści się na przeciwko lidla na Oruni rzeczywiście Orunia kojarzy się... daniel Robert - opinia (1) Rzetelne podejście do klienta, cała szkoda załatwiona sprawnie i bez żadnych... Robert Grzegorz - opinia (1) Obsługa super lakierowanie naprawdę na 5 auto zastępcze nowe wiec firmę... Grzegorz Artut - opinia (1) Super wykonana usługa pełen profesjonalizm Artut Dariusz - opinia (1) Świetna współpraca. Bezproblemowo, konkretnie, sprawnie. Polecam każdemu kto... Dariusz Marek - opinia (1) Bardzo niska jakość, nie miła obsługa! Nie polecam. Marek Leszek - opinia (1) Wyciągnięcie wgniotek zrobione bez zarzutu, nie widać że tam były. Robota... Leszek