Luiza - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Polecam serdecznie Luiza Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam. Samochód sprawny i szynki, miła oraz profesjonalna obsługa.... Agnieszka Piotrek - opinia (1) Super Wypożyczalnia każdemu polecam Piotrek
Juliusz - opinia (1) Spoko warsztat, jak ustalone tak zrobione. Szybko i na czas. Polecam Juliusz elQrczak - opinia (1) Szczerze polecam! Odkąd zacząłem przygodę z motocyklem wracam do Moto-Akcesu... elQrczak Ola - opinia (1) Bardzo polecam!! Profesjonalna diagnostyka, mega pozytywny kontakt z... Ola Przemysław - opinia (1) Malowanie drzwi trwa 2 tygodnie lekka przesada za każdym razem jak dzwonię... Przemysław Mateusz - opinia (1) Bardzo polecam usługi tego studia detailingowego. Pan Kacper przygotował mój... Mateusz Ania - opinia (1) Polecam!Profesjonalna obsługa!Tapicerka dostała nowe życie :) Rzeczy... Ania JA. - opinia (2) Profesjonalna obsługa naprawy po kolizji z OC sprawcy, Chlopaki przystojne,... JA. Wojtek - opinia (1) Kompleksowa usługa wymiany opon. Wyważanie, szeroki wybór zaworów kątowych i... Wojtek Wojtek - opinia (1) Profesjonalne doradztwo w wyborze opon do konkretnego typu motocykla. Wojtek kierowca z Renault - opinia (1) z myjni korzystam od lat; zawsze miła i profesjonalna obsługa kierowca z Renault Michał - opinia (1) Montaż haka i platformy rowerowej - polecam. Profesjonalna obsługa,... Michał Marek - opinia (1) Zdecydowanie Polecam. Pod koniec Sierpnia nabyłem wraz z żoną Forda S-Maxa.... Marek Zadowolony klient - opinia (1) Sprzedawca miły i uczciwy... Przedstawił mi historię auta sprowadzonego z USA... Zadowolony klient Adam Chojnacki - opinia (1) opis sytuacji pierwszy przegląd na 1500 dokonany w terminie pojawił się... Adam Chojnacki EmilZaw - opinia (1) Same pozytywy od zadowolonego klienta! Pozdrowienia dla najlepszej ekipy od... EmilZaw MD - opinia (1) Super kontakt. Auto wydane przed czasem. MD Arek. - opinia (1) Dla mnie rewelacja,polecam z czystym sumieniem.Profesjonalna obsługa,bogaty... Arek.