Bunia - opinia (1) Szybko, rzeczowo. Moje E46 ogarnęli bez problemu. Bunia Paweł - opinia (1) Szybko i w porównaniu do konkurencji nie drogo. Trochę w gadce nie za dobrze,... Paweł Mariusz - opinia (1) Bardzo fajny salon z sympatyczną obsługą. Mariusz
Honorata - opinia (1) Moja ulubiona stacja i w zasadzie głównie tutaj zaopatruję się w paliwo.... Honorata Tomek - opinia (1) Bardzo dobra usługa. Powłoka ceramiczna świetnie zabezpiecza auto,... Tomek Anna z Lnisk - opinia (1) Profesjonalna obsługa, szef z ogromną wiedzą, doradził, powiedział co i jak.... Anna z Lnisk Tomasz Harabin - opinia (1) Firmę polecił mi kuzyn ,dla mnie rewelacja pod każdym względem szczerze polecam Tomasz Harabin Paweł - opinia (1) Serwisuję u nich moje pojazdy firmowe (jeden dostawczy i dwa osobowe). Zawsze... Paweł Mirek - opinia (1) Przyjechałem do serwisu z nie działająca klimatyzacja (MAZDA 3). Zostałem... Mirek Wojtas - opinia (1) Sprowadzony Hyundai Tucson potrzebował aktualizacji mapy , wiec po... Wojtas Leszek - opinia (2) Serwis zamiast 2,5 godzin trwał 5 godzin, koszt wymiany tarcz hamulcowych... Leszek Artur - opinia (1) W ostatnim czasie w moim BMW E60 pojawił się komunikat "Awaria Napędu". W... Artur Kamil - opinia (1) wymieniłem rozrząd w skodzie. Rozsądna cena, sprawnie i bezproblemowo. Kamil sylwia - opinia (1) Szybko i skutecznie. Polecam do skrzyn biegow, ale tez do przegladow czy... sylwia Agnieszka - opinia (2) Naprawa wgniecenia w drzwiach od kierowcy I rysy na lakierze na 2 drzwiach... Agnieszka ASz - opinia (1) Szybko, sprawnie i fachowo. Dobry wybór , mimo braku wyboru na rynku. ASz Sabina - opinia (2) Salon i obsługa rewelacyjna już drugi raz kupuje auto naprawdę polecam. Inne... Sabina Małgorzata i Lucjan Karasińscy - opinia (2) Będąc klientem Suzuki MotorCentrum w Gdańsku wysoko oceniam jakość... Małgorzata i Lucjan Karasińscy Urszula - opinia (2) Ponownie wróciłam do salonu po zakup auta marki Suzuki. Podobnie jak... Urszula Paula - opinia (1) Auto naprawione szybko i profesjonalnie. Polecam Paula