Agnieszka - opinia (2) Naprawa wgniecenia w drzwiach od kierowcy I rysy na lakierze na 2 drzwiach... Agnieszka ASz - opinia (1) Szybko, sprawnie i fachowo. Dobry wybór , mimo braku wyboru na rynku. ASz Sabina - opinia (2) Salon i obsługa rewelacyjna już drugi raz kupuje auto naprawdę polecam. Inne... Sabina
Małgorzata i Lucjan Karasińscy - opinia (2) Będąc klientem Suzuki MotorCentrum w Gdańsku wysoko oceniam jakość... Małgorzata i Lucjan Karasińscy Urszula - opinia (2) Ponownie wróciłam do salonu po zakup auta marki Suzuki. Podobnie jak... Urszula Paula - opinia (1) Auto naprawione szybko i profesjonalnie. Polecam Paula Wiktoria - opinia (1) Polecam warsztat. Szybka i profesjonalna obsługa! Wiktoria Filip - opinia (1) Bardzo zaangażowany i rzetelny mechanik. Polecam. Filip Tomasz - opinia (1) Bardzo sprawna obsługa, wszystkie formalności załatwione w jeden dzień. Ceny... Tomasz Filip - opinia (1) Przyjechałem na wymianę oleju wraz z nowym filtrem oleju oraz resztą filtrów.... Filip K - opinia (2) nie polecam tego miejsca nikomu! Właściciel to krętacz, nie dotrzymuje... K Wanda - opinia (2) Z pełną odpowiedzialnością polecam Wanda King - opinia (2) Szybkie usunięcie problemu, skutecznie, firma na najwyższym poziomie. King Edward - opinia (1) Fakt, , że przed wielu laty poznałem Pana Arkadiusza uważam za swoje... Edward Geno - opinia (1) Mila obsluga, Latwosc wynajmu, zero kosztow ukrytych. Polecam Geno Inez Jasińska - opinia (2) Pan Czajkowski jest po prostu czlowiekiem , do tego b. kompetentna osoba w... Inez Jasińska Tamara Jasinski - opinia (2) *Pan Czajkowski* zdal sie jak naj bardziej jako jednorazowy czlowiek i... Tamara Jasinski Robert - opinia (1) Opel 14 letni, 3 miesiace temu odebrany, z serwisu sosnowski,skrzynia w... Robert Bogusław Żołnowski - opinia (1) Mam bardzo dobre zdanie o tym warsztacie, cała naprawa przebiegła bez... Bogusław Żołnowski Zbigniew - opinia (1) Przewody od klimatyzacji naprawione klimatyzacja działa super polecam Zbigniew