Andrzej - opinia (2) Serwis doradztwo obsługa klienta zadawalajaca . Wszystko w należytym... Andrzej Katarzyna Sukiennik - opinia (2) Pani, ktora sprzedawała auto byla b.profesjonalna, mila, życzliwa;... Katarzyna Sukiennik eugeniusz - opinia (2) Kolejny Suzuki zakupiony kolejny raz w Motor Centrum; zarówno przy zakupie... eugeniusz
Jagoda Symonowicz - opinia (2) Super - uprzejmość, profesjonalizm i wszystko na czas. Mila atmosfera Dzięki Jagoda Symonowicz Maria - opinia (2) Polecam, bardzo miła i profesjonalna obsługa przy sprzedaży samochodu, dobry... Maria Marek - opinia (2) Rewelacyjna obsługa, dbałość o klienta, profesjonalizm. Marek Sławomir - opinia (2) Suzuki Motor Centrum -pełny profesjonalizm.Wszystkie sprawy wyjaśnione .... Sławomir Jarek. S. - opinia (1) jestem pod ogromnym pozytywnym wrażeniem. wszystko super, bardzo uczciwe... Jarek. S. Bartosz S. - opinia (1) Fachowa pomoc... Szybko pomogli ogarnąć nam aku podczas wyjazdu do ich... Bartosz S. Marek W. - opinia (1) Dobra i fachową pomoc w doborze akumulatora. Przetestowali mi akumulator i... Marek W. Piotr - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z naprawy auta, szybko , fachowo i przystępnie... Piotr Dominik - opinia (1) Polecam :) obsługa sprawna, przed wymiana sprawdzono stan starej baterii i... Dominik Karol - opinia (2) zle wywazyli kola do tego gburowaci pracownicy omijać! Karol Cezary Porowski - opinia (1) Mila obsluga, dobre ceny I fajne auta, Polecam :) Cezary Porowski Woo_Woo - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i kontakt z klientem. Szybka i perfekcyjnie... Woo_Woo Adam - opinia (1) 100% satysfakcji, miła i profesjonalna obsługa Adam Klientka - opinia (1) Obsługa super. Pan Robert bardzo wesoły sprzedawca. Potrafi się uśmiechnąć,... Klientka Rafal - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia w Trójmieście. Bardzo miła obsługa.Pelen profesionalizm. Rafal Diana - opinia (1) Jestem kobietą, więc uczciwie powiem, że nie za bardzo znam się na... Diana ANIA - opinia (1) Suuuperrrr!!!!! Właśnie odebrałam swoją Optimke. Jestem zachwycona auto... ANIA