Patryk - opinia (1) Mega polecam ! Auto wypucowane bardzo ładnie z zewnątrz i w środku do tego... Patryk Aga - opinia (1) Najlepsza myjnia w Trójmieście. Sumienność, profesjonalizm i wzorowa obsługa... Aga Katarzyna - opinia (1) Wszystko super, terminowo, w dobrych cenach. Do tego miła obsługa. Polecam. Katarzyna
Ania - opinia (1) Polecam serdecznie. Szybka obsługa a do tego Panowie bardzo mili Ania Gsg - opinia (1) Beznadziejna chemia.... Kiedyś jeździłem ale dałem sobie spokój. Gsg Michał M - opinia (1) Polecam! Serwis Skody Octavii II 2.0 tdi bkd, wymiana rozrządu, oleju,... Michał M Dariusz - opinia (1) Zakupiłem Goldwinaga 1500 se limit etytion z 2000 roku super obsługa... Dariusz Andrzej - opinia (1) Z usług firmy korzystam ok 2lat bardzo polecam cały proces trwa kilka minut... Andrzej Janusz G. - opinia (1) Formalności sprowadzone do niezbędnego minimum. Serdeczna rozmowa, auto... Janusz G. Piotr - opinia (1) Super obsługa, pełny profesjonalizm, bardzo polecam Piotr darek z - opinia (1) Rzetelny, konkretny specjalista w swoim fachu. Godny polecenia, zna się na... darek z Małgorzata - opinia (1) podejście do klienta rewelacyjne , Pan Robert zna się na swojej pracy ,... Małgorzata Krakop - opinia (1) PB i ON są ok. Problem jest z LPG. Używają średniej mieszanki. Toyota po... Krakop Artur - opinia (1) Kiedyś może i ta firma miała jakiś poziom teraz niestety kasa wzięta i ciesz... Artur Aleksandra B. - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa. Gorąco polecam! Aleksandra B. Mario7777 - opinia (2) Cześć odswierzę troche temat. Czasy się trochę zmieniły za wiele czytać dziś... Mario7777 Patryk - opinia (1) Naprawa przebiegła pomyślnie, profesjonalne podejście do klienta. Patryk Bławatek - opinia (1) W poprzednim aucie też wymieniałam tu akumulator. Pełna profeska, super ceny,... Bławatek Ola - opinia (1) Sprawnie, tanio, wszystko działa. Bezproblemowy sympatyczny człowiek.... Ola tomek - opinia (1) porównując wizyty w różnych warsztatach to ten jest OK, umówiona wizyta bez... tomek