Bławatek - opinia (1) W poprzednim aucie też wymieniałam tu akumulator. Pełna profeska, super ceny,... Bławatek Ola - opinia (1) Sprawnie, tanio, wszystko działa. Bezproblemowy sympatyczny człowiek.... Ola tomek - opinia (1) porównując wizyty w różnych warsztatach to ten jest OK, umówiona wizyta bez... tomek
Zbigniew - opinia (1) Szybko i konkretnie. Jestem zadowolony z usługi. Polecam Zbigniew Marek - opinia (1) Korzystam z serwisu już od wielu lat. Pan Arek ma ponad 20 lat doświadczenia... Marek Posejdon.Greg - opinia (1) Polecam, znają się na rzeczy, szybko i sprawnie wykonana usługa, najlepszy... Posejdon.Greg Białozorczyk Marcin - opinia (1) Szybka i fachowa naprawa blacharsko lakiernicza jest czymś naprawdę rzadkim w... Białozorczyk Marcin Karol - opinia (1) Wyprana tapicerka i dywan wyglądają jak nowe. Wszystko świeże i pachnące.... Karol AD - opinia (1) Polecam usługi w Carspersky Detailing! Wszystko zrobione tak jak chciałem AD Bogusław - opinia (1) Kupiłem i od 9 lat serwisuję tu auto . Jestem bardzo zadowolony z obsługi i... Bogusław Łukasz - opinia (1) Super, prawdziwy fachowiec. Zregenerował i naprawił układ klimatyzacji w... Łukasz Marek - opinia (1) Pełny brak profesjonalizmu. Wymiana opon 1,5 h. Dla nich klient to wróg - NIE... Marek dobry instruktor do nauki jazdy! (29) Poszukuje sprawdzonego,doswiadczonego instruktora do nauki jazdy... Darunia Marek - opinia (1) Jeżeli chcemy kupić super auto--- to tylko Kamat. Wszystko super, sprawnie,... Marek M - opinia (1) tak, tak i jeszcze raz TAK. Moje autko lśni jak nigdy przedtem. Zadowolony... M Tomek R - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z pracy panów. Na miejscu dużo się dowiedziałem o... Tomek R Mariusz Roszkowski - opinia (1) Konkretna Firma bezproblemowy kontakt czyste samochody bez zbędnych pytań... Mariusz Roszkowski Anna - opinia (1) Bardzo mila i fachowa obsługa klienta. Auto zadbane i myślę że na ,, każdą... Anna Adam - opinia (1) Pan Antoni jak zawsze full profeska. Szybko, sprawnie, dokładnie. Na pewno... Adam Iwona - opinia (1) Bardzo polecam autohandel kamat. profesjonalne wsparcie w wyborze samochodu,... Iwona