Agnieszka - opinia (1) Ostatni przegląd, jak wszystkie poprzednie - bez zarzutu. Od lat, opieka nad... Agnieszka Marek - opinia (1) wszystko przebieglo w jak najlepszym porzadku.b.duzy asortyment ceny niskie i... Marek Basia - opinia (1) Jestem zachwycona obsługą w Salonie Fiata. Z tego miejsca chciałam bardzo... Basia
Pawel wszedybyl - opinia (1) Szybka obsluga i dobre nowe auto. Bardzo polecam! Pawel wszedybyl Janusz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony . Pełny profesjonalizm Janusz Mikołaj - opinia (1) Chciałem bardzo podziękować za profesjonalną i miłą obsługę przy zakupie... Mikołaj Agnieszka - opinia (1) Mechanicy w warsztacie kiepscy. Kolejny raz po wizycie w tym warsztacie jest... Agnieszka Robert - opinia (2) Każda wizyta daje pozytywne wrażenia. Robert Iza G. - opinia (2) Serdecznie polecam salon Suzuki. Obsługa salonu bardzo pomocna, potrafią... Iza G. Paweł od Passata :) - opinia (1) Gorąco polecam pana Mirka. Konkretny facet, mówi co i jak, przez co nie owija... Paweł od Passata :) Hanna Janiszewska - opinia (1) Baaaaardzo pomocny pan, który dowiózł naszą Toyotkę i nas z MOP Kleszczewo... Hanna Janiszewska Szymon - opinia (1) Wymiana rozrzadu oraz zabieraka w audi a4 wszystko przebiegło bez problemu... Szymon wajek - opinia (1) Wszystko ok. Wiadomo że każdy za swoje autko chce jak najwięcej. Nie... wajek Robert - opinia (1) Profesionalizm, jakość, wydajność, sumienność w wysokiej klasie. Jestem... Robert Tadeusz - opinia (1) Od wielu lat jeżdżę samochodami i nie raz zdarzyło mi się kompleksowo czyścić... Tadeusz Piotr1990 - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług serwisu samochodowego K&K Wojtanowicz.... Piotr1990 Kyz - opinia (1) Duża dostępność czesci na miejscu, bardzo miła i pomocna obsługa Kyz Aga - opinia (1) Obsługa na początku mila do momentu kiedy okazało się że chcemy zobaczyć... Aga Anna kawczak - opinia (1) Fachowa i mila obsługa. Szybkie działanie! . Polecamy Anna kawczak Dorota - opinia (1) Polecam z całego serca warsztat ANRO. Panowie ze szczególnym zaangażowaniem... Dorota