Kyz - opinia (1) Duża dostępność czesci na miejscu, bardzo miła i pomocna obsługa Kyz Aga - opinia (1) Obsługa na początku mila do momentu kiedy okazało się że chcemy zobaczyć... Aga Anna kawczak - opinia (1) Fachowa i mila obsługa. Szybkie działanie! . Polecamy Anna kawczak
Dorota - opinia (1) Polecam z całego serca warsztat ANRO. Panowie ze szczególnym zaangażowaniem... Dorota Marzena - opinia (1) Komis godny polecenia! Spory wybór ciekawych aut i duża wiedza sprzedawcy :)... Marzena Grazyna M - opinia (1) To najlepsza wypożyczalnia spośród kilkunastu z których korzystałam w wielu... Grazyna M Tetiana - opinia (2) It was the best experience of the car service. Someone stole both... Tetiana Mielony - opinia (1) Nie polecam, przyjeżdżając w wskazany dzień i godzinę, właściciel oznajmił że... Mielony Tomasz Ford - opinia (2) Usługi wykonywane na najwyższym poziomie. Wcześniej wykonywałem naprawy w ASO... Tomasz Ford Maria S. - opinia (1) Dzisiaj po raz kolejny robiłam przegląd.Fachowość, kultura, podejście do... Maria S. Cyber - opinia (1) Carcheck i wymiana tarcz i klocków hamulcowych oceniam bardzo słabo, obsługa... Cyber Ala - opinia (1) wszystko super, świetna obsługa niskie ceny Ala Anna Pogorzelski - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wypozyczalni Halorent i polecamy. Grzeczna... Anna Pogorzelski Marek - opinia (1) Zanim 7 lat temu trafiłem do Pana Arka, serwisowałem moje auto w różnych... Marek Alicja - opinia (1) Auto bardzo ładnie posprzątane, bardzo fajna atmosfera Alicja Julia - opinia (1) Bardzo profesjonalnie auto jak nowe Julia Dorota Kwiat - opinia (1) Wielokrotnie oddawałam swoje auto do auto detailingu, tym samym szukając... Dorota Kwiat Agnieszka - opinia (1) Samochod po pełnym pakiecie sprzątania prezentuje się jak nowy z salonu!... Agnieszka Adam - opinia (1) Pierwsza klasa! To była pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta w K&T :) Adam Patryk Kamel - opinia (1) dziękuje Wam za przerobienie mi samochodu na gaz. Przy tej cenie paliwa wasza... Patryk Kamel