Weronika - opinia (1) Fantastyczna obsługa, dzięki której jeżdżę wymarzonym Volkswagenem! Polecam ;) Weronika Krzysztof - opinia (1) Super obsługa. Świetny wybór aut demonstracyjnych. Krzysztof Cezary - opinia (1) Moje wrażenia: Solidni , z gwarancją , bezgotówkowo, części oryginalne... Cezary
Bąbel - opinia (1) Polecam usługi mechaniczne Pana Bartka ,przystępne ceny miła obsługa . Widać... Bąbel Ignacy - opinia (1) Naprawa lakiernicza wykonana na najwyższym poziomie, oryginalne części ,... Ignacy Zadowolony z usługi - opinia (1) Mega zadowolony. usługa wykonana z największą starannością , w terminie Zadowolony z usługi Michał - opinia (2) Świetna jakość zarówno usługi jak i obsługi. Wszystko wykonane zgodnie z... Michał David - opinia (1) Świetny komis mega profesjonalna obsługa ze strony Pana Kamila, jak kupować... David Dominika - opinia (1) Uczciwe ceny, darmowa wymiana i diagnostyka akumulatora. Pani sprawdziła... Dominika Dawid - opinia (1) Akumulatory w dobrej cenie, dostałem voucher na następne zakupy. Polecam !! Dawid Filip - opinia (1) Polecam sklep na wysokim poziomie sprzedawane części wysokiej jakosci Filip Wojciech - opinia (1) Przygodę z Firmą Orzeł mamy około 3 lata ,zaczęła się ona od stłuczki i... Wojciech Dawid - opinia (1) Tanio i szybko, duża dostępność akumulatorów na miejscu. Polecam Dawid Audi - opinia (1) Fachowe doradztwo i dobre ceny, spory asortyment jak na mały sklep. Polecam Audi Seat - opinia (1) Konkurencyjne ceny akumulatorów, montaż i diagnostyka w cenie. Polecam jak... Seat Jacek - opinia (1) naciągnęli mnie na przedłużenie gwarancji, a potem okazało się że w zasadzie... Jacek Hanka - opinia (1) Profesjonalne podejście do Klienta, szybkość realizacji usług i rozsądne ceny... Hanka MK - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Tak powinien fukcjonować KAŻDY sklep MK Jakub - opinia (1) Serdecznie polecam, Pan doradził przez telefon, otwarcie poinformował o... Jakub Oliwia - opinia (1) Oddałam samochód w dobre ręce! Miałam wrażenie, że wyjechał prosto z salonu... Oliwia