Alicja i Wojciech - opinia (1) Podziękowania dla Pani Basi Dzikowskiej z Dacia Zdunek ul. Miałki Szlak w... Alicja i Wojciech managerka - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce. Profesjonalni fachowcy dbający o nasze... managerka Mikołaj - opinia (1) Wymieniałem w tym warsztacie układ hamulcowy i jestem bardzo zadowolony,... Mikołaj
Grzegorz - opinia (1) Szybka i profesjonalna usługa. Polecam !!! Grzegorz Damian - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z serwisu w tym warsztacie. Przyjechałem z polecenia... Damian R&D Car - opinia (1) Szybka i sprawna naprawa. Choć widać że nowy warsztat ale mają dobrych... R&D Car Alina - opinia (1) Jestem zadowolona wykonaną pracą, polecam. Alina Monika - opinia (1) Solidna firma! Auto sprawuje się super bardzo dziękujemy! Monika Leszek - opinia (1) Myjnia na bardzo wysokim poziomie, ogólnie miejsce bardzo fajne i w centrum... Leszek Kalina - opinia (1) Byłam dzisiaj na przeglądzie technicznym i zdecydowanie polecam. Pan Dariusz... Kalina Marek - Zerbud - opinia (1) Awaria pojazdu Daf / okolice Wejherowa /uszkodzone sprzęgło/wymiana szybko i... Marek - Zerbud Patryk K. - opinia (1) Błyskawiczne odebranie oraz zdanie auta; samochód wytrzymał ponad 2500km bez... Patryk K. Przemysław - opinia (1) Auto wstawione na wymianę oleju, filtra paliwa, amortyzatorów przednich i... Przemysław zobzbojak - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z wypożyczonego auta jak i samej wypożyczalni,... zobzbojak Patrycja Kuśnierz - opinia (1) Wypożyczalnia bez zarzutu , profesjonalna obsługa klienta, przyjemność z... Patrycja Kuśnierz Klient - opinia (1) Myjnia warta polecenia, dbają o każdy szczegół, auto świetnie odkurzone ,... Klient Ania - opinia (1) Z całego serca polecam jakość usług na najwyższym poziomie . Ania Ewa - opinia (1) Polecam zdecydowanie! Rewelacyjny komis z dużym wyborem samochodów. Ciężko... Ewa Paweł Zagórski - opinia (1) Bardzo miła i rzetelna obsługa. Bezproblemowo, wygodne auto zastępcze na czas... Paweł Zagórski Andrzej - opinia (2) Fachowe podejście do Klienta. Wszystko naprawione zgodnie w ustaleniami... Andrzej