Maksymilian - opinia (1) Szczerze polecam kupiłem już nie pamietam które auto jest zadowolony Maksymilian Żaneta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usług optimpto. Zdecydowałam się na malowanie... Żaneta daniel - opinia (1) firma mieści się na przeciwko lidla na Oruni rzeczywiście Orunia kojarzy się... daniel
Robert - opinia (1) Rzetelne podejście do klienta, cała szkoda załatwiona sprawnie i bez żadnych... Robert Grzegorz - opinia (1) Obsługa super lakierowanie naprawdę na 5 auto zastępcze nowe wiec firmę... Grzegorz Artut - opinia (1) Super wykonana usługa pełen profesjonalizm Artut Dariusz - opinia (1) Świetna współpraca. Bezproblemowo, konkretnie, sprawnie. Polecam każdemu kto... Dariusz Marek - opinia (1) Bardzo niska jakość, nie miła obsługa! Nie polecam. Marek Leszek - opinia (1) Wyciągnięcie wgniotek zrobione bez zarzutu, nie widać że tam były. Robota... Leszek Carlos - opinia (1) Polecam tą Auto Naprawe.. Bardzo często upadał akumulator . Ostatnio auto... Carlos Superb - opinia (2) Profesjonalna obsługa - usuniecie" wgniotki" - szybko , efekt rewelacyjny... Superb Bartosz Szajder - opinia (1) totalny dramat. Nie odbierają telefonów, nie odpowiadają na maile. Całkowite... Bartosz Szajder Krzysztof Malkiewicz - opinia (1) Polecam zamówiłem CanLock Zabezpiecz Auto samochód to nowy Hyundai Tucson... Krzysztof Malkiewicz Piter - opinia (1) Polecam z całą odpowiedzialnością. W przeciwieństwie do innych warsztatów... Piter jerzy szubiński - opinia (1) Zakup kolejnego już autka firmy to była przyjemność. Realizowałem ją w... jerzy szubiński Krzysiek S. - opinia (1) To już kolejny raz, gdy skorzystałem z usług Auto Spa Rumia - tym razem... Krzysiek S. Hhh - opinia (3) Porażka. Lepiej samemu. Kasa w błoto Hhh Zawiedziny klient. - opinia (1) Próbowałem wziąć ich Mercedesa. Co za szajs. Tego się nie da odpalić. Mam... Zawiedziny klient. Paweł - opinia (1) Jak zawsze rewelacja!!! Najlepsza myjnia ręczna, z której usług korzystałem.... Paweł Dorota Gundersen - opinia (1) Wypożyczalnia godna polecenia, jestem jej stałym klientem od 2006 roku i nie... Dorota Gundersen