Natalia - opinia (1) Przemiły Pan, auto rewelacja. Na pewno skorzystam jeszcze raz! Pozdrawiam ;) Natalia Katarzyna S. - opinia (2) Długo zwlekałam z zakupem auta, ale odwiedziłam outlet K&K Wojtanowicz.... Katarzyna S. Sylwia - opinia (1) Niezwykle profesjonalna pomoc; wysoka kultura osobista pana Mikołaja. Sylwia
Lilla - opinia (1) Profesjonalizm. Szczególnie zaskoczyła mnie komunikacja przez telefon.... Lilla Dariusz - opinia (1) Szkoda ze fotki mojego auta nie mogę dodać jest to petarda tak... Dariusz Dariusz - opinia (1) Szkoda ze fotki mojego auta nie mogę dodać jest to petarda tak... Dariusz Tomek - opinia (1) Zadowolony jestem w 100%t dlatego że miałem wykupione ubezpieczenie nie... Tomek Waldemar - opinia (1) Pan Filip profesjonalnie podszedł do klienta. W sposób przejrzysty... Waldemar Dorota - opinia (1) Polecam! Jestem zadowolona z usług tej firmy Dorota Marcel - opinia (1) Gorąco polecam Perfect look garage w pruszcz gdańskim. Perfekcyjne wykonanie... Marcel Elżbieta - opinia (1) Jestem zachwycona jakością i poziomem firmy Reetz Service. Profesjonalne... Elżbieta Małgorzata - opinia (2) Bardzo miła i szybka obsługa. Samochód oddany czysty i wypolerowany.... Małgorzata Viola - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i doskonałe wykonanie. Drobne zadrapania i rysy... Viola Tomasz - opinia (1) Nie rozumiem tyle pozytywnych opinii. Pierwszy raz mam dotyczenie z Pro... Tomasz Anna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Obsługa profesjonalna i miła. Informacje... Anna Andrzej - opinia (1) Przed wypożyczeniem samochodu przeczytałem opinie klientów na temat tej... Andrzej Agnieszka - opinia (1) Super - korzystam z tego serwisu od lat, zawsze sprawnie i profesjonalnie. Agnieszka Natalia Dem - opinia (1) Fachowe doradztwo, sprawnie wykonana usługa, cena rozsądna - polecam. Natalia Dem Anka - opinia (1) Szybka diagnoza sprawna naprawa. Polecam Anka Weronika - opinia (1) Fantastyczna obsługa, dzięki której jeżdżę wymarzonym Volkswagenem! Polecam ;) Weronika