Krajewski - opinia (1) Profesjonalnie! Bez problemowo! Na czas oklejania auto zastępcze! Cena OK.... Krajewski Maciej - opinia (1) Serdecznie polecam. Auto zepsuło mi się niedaleko warsztatu. Mimo obłożenia,... Maciej Artur - opinia (1) Szybka , mila I profesjonalna obsluga. Jezdzilismy razem z zona Toyota Aygo.... Artur
Jarol - opinia (1) Szczerze polecam, dobre ceny, duży wybór, profesjonalna obsługa - po podaniu... Jarol Janusz - opinia (1) Profesjonalne podejście do klienta szczerze polecam !!!!!!! Janusz Darek - opinia (1) Bardzo dobry mechanik,obrazowo i fachowo wytlumaczone co dzieje sie z... Darek Robert - opinia (1) Firma a dokładnie Pan Adam przeprowadzał likwidację szkody z polisy OC... Robert Ewa - opinia (1) Zgłosiłam się do serwisu autoryzowanego w którym to nie potrafiono... Ewa Patryk - opinia (1) Najlepsza wypozyczalnia na gdanskim lotnisku. Wszystko jak nalezy: flota,... Patryk Tomek_1012 - opinia (1) Super sklep, duży asortyment. Sprzedawca wie wszystko. Tomek_1012 dawidmr - opinia (1) Najgorsze mycie samochodu jakie miałem do tej pory. Skorzystałem z usług tego... dawidmr Jacek z Gdyni. - opinia (1) Witam. Od lat zaopatruje sie we wszelaki osprzet do przewozu dodatkowego... Jacek z Gdyni. Piotr - opinia (1) Zajeb***a robota,chłopaki stanęli na wysokości zadania. Auto oddałem lekko... Piotr Beata - opinia (1) Wszystko zostało wyprane, wyczyszczone plastiki, wyczyszczona skóra, mycie,... Beata steffan - opinia (1) ducati ..yamaha. moto guzzi .piaggio .aprilia .vespa wszystko w jednym... steffan Nicolas - opinia (1) Osobiście uważam że jest to najlepsze miejsce (do diagnozy, naprawy itp.... Nicolas kaszub - opinia (1) Do tej pory nie miałem zastrzeżeń dotyczących badań mimo że nie zawsze były... kaszub Patryk - opinia (1) Wszystko na najwyższym poziomie usterka zlokalizowana klimatyzacja naprawiona... Patryk Dariusz - opinia (1) Wymieniając olej i wszelkiego rodzaju filtry (u szwagra w garażu) będę miał... Dariusz Pawel L - opinia (1) Bardzo polecam ten warsztat! Nigdy mnie Pan Roman nie zawiódł. Zawsze pomógł... Pawel L