Ala - opinia (1) wszystko super, świetna obsługa niskie ceny Ala Anna Pogorzelski - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z wypozyczalni Halorent i polecamy. Grzeczna... Anna Pogorzelski Marek - opinia (1) Zanim 7 lat temu trafiłem do Pana Arka, serwisowałem moje auto w różnych... Marek
Alicja - opinia (1) Auto bardzo ładnie posprzątane, bardzo fajna atmosfera Alicja Julia - opinia (1) Bardzo profesjonalnie auto jak nowe Julia Dorota Kwiat - opinia (1) Wielokrotnie oddawałam swoje auto do auto detailingu, tym samym szukając... Dorota Kwiat Agnieszka - opinia (1) Samochod po pełnym pakiecie sprzątania prezentuje się jak nowy z salonu!... Agnieszka Adam - opinia (1) Pierwsza klasa! To była pierwsza i na pewno nie ostatnia wizyta w K&T :) Adam Patryk Kamel - opinia (1) dziękuje Wam za przerobienie mi samochodu na gaz. Przy tej cenie paliwa wasza... Patryk Kamel Natalia - opinia (1) Przemiły Pan, auto rewelacja. Na pewno skorzystam jeszcze raz! Pozdrawiam ;) Natalia Katarzyna S. - opinia (2) Długo zwlekałam z zakupem auta, ale odwiedziłam outlet K&K Wojtanowicz.... Katarzyna S. Sylwia - opinia (1) Niezwykle profesjonalna pomoc; wysoka kultura osobista pana Mikołaja. Sylwia Lilla - opinia (1) Profesjonalizm. Szczególnie zaskoczyła mnie komunikacja przez telefon.... Lilla Dariusz - opinia (1) Szkoda ze fotki mojego auta nie mogę dodać jest to petarda tak... Dariusz Dariusz - opinia (1) Szkoda ze fotki mojego auta nie mogę dodać jest to petarda tak... Dariusz Tomek - opinia (1) Zadowolony jestem w 100%t dlatego że miałem wykupione ubezpieczenie nie... Tomek Waldemar - opinia (1) Pan Filip profesjonalnie podszedł do klienta. W sposób przejrzysty... Waldemar Dorota - opinia (1) Polecam! Jestem zadowolona z usług tej firmy Dorota Marcel - opinia (1) Gorąco polecam Perfect look garage w pruszcz gdańskim. Perfekcyjne wykonanie... Marcel Elżbieta - opinia (1) Jestem zachwycona jakością i poziomem firmy Reetz Service. Profesjonalne... Elżbieta