Karol - opinia (1) Profesjonalne usługi, fachowa i sprawna analiza stanu samochodu. Właściciel... Karol Wojt - opinia (1) Polecam, szybko i dobrze wykonana usługa. Wojt Bartek - opinia (1) Bardzo fachową obsługa. Stały kontakt w trakcie naprawy i informacja o... Bartek
Bartek - opinia (1) Bardzo fachową obsługa. Stały kontakt w trakcie naprawy i informacja o... Bartek Rafal - opinia (1) To był mój pierwszy wypożyczony samochód i jestem bardzo zadowolony. Miła... Rafal Krzysztof - opinia (1) Obsluga klienta na najwyzszym poziomie. Pelen profesjonalizm. Zdecydowanie... Krzysztof Izabela - opinia (1) The number 1!!!!!!!! Polecam serdecznie!!!! Izabela Jagoda - opinia (1) Jestem mega zadowolona z naprawy instalacji gazowej. Wcześniej byłam w... Jagoda Ojciec córki. - opinia (1) Dzisiaj 30.08.2022 byłem po raz kolejny na tej stacji. Korzystam już parę lat... Ojciec córki. Jan - opinia (1) Duża fachowość i doświadczenie w montażu elektronicznych i nie tylko... Jan Tomasz - opinia (1) Nowe samochody do wypożyczenia w świetnym stanie, dobre ceny. Mialem Swifta... Tomasz Tomasz D. - opinia (1) śruby i cybanty niedokręcone, hydraulika cieknie miejscami, wtryskiwacze... Tomasz D. Andrzej Zajkowski - opinia (2) Bardzo profesjonalna i sympatyczna obsługa przez p. Darię. Andrzej Zajkowski Oskar - opinia (1) Super obsługa, fachowe wsparcie i dobór części. Ceny bardzo dobre! Polecam. Oskar Sławomir - opinia (1) Auta nowe, czyste ,zadbane bardzo miła profesjonalna obsługa jestem bardzo... Sławomir Adi - opinia (1) Mało profesjonalny zakład. Usługa wyceniona na 1700 zł rozłożona w czasie na... Adi krzysztof i krystyna - opinia (1) obsługa bardzo profesjonalna, pan Filip w sposób bardzo rzetelny i elokwentny... krzysztof i krystyna Danuta - opinia (1) Od kliku korzystam z usług i zawsze jestem zadowolona:) Danuta Łukasz J - opinia (2) Naprawa dotyczyła szkody VW Passat B8 która została wykonana starannie i w... Łukasz J Michal - opinia (2) Wspaniała, miła i bardzo kompetentna obsługa. Panowie mechanicy wszystko... Michal