mario - opinia (1) totalna porażka,wstyd dla Forda,niestety ale należy szukać innych serwisów... mario Waldek - opinia (1) Naprawa lakiernicza Tiguana z OC sprawcy. Bardzo profesjonalna obsługa od... Waldek Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z serwisu. Panowie szybko wykryli usterkę i po kliku... Katarzyna
Zadowolony klient hyundaia - opinia (1) Bardzo polecam serwis Hyundai Margo! Zazwyczaj w serwisach tylko obiecują, a... Zadowolony klient hyundaia Kamila R. - opinia (1) Bardzo polecam, profesjonalne obsługa! Kupiłam samochód w Hyundai Margo na... Kamila R. pawel - opinia (1) Pełen profesjonalizm, wszystko zgodnie z umową, polecam pawel Kamila - opinia (1) Dziękuje za naprawę ! Wszystko super ! Auto jak z salonu :) Kamila Agnieszka - opinia (2) Oddałam auto na diagnostykę i naprawę zawieszenia. Przed rozpoczęciem naprawy... Agnieszka Agnieszka - opinia (2) Serwis Reetz zajął się likwidacją szkody mojego auta. Obsługa była... Agnieszka Bart - opinia (1) Super kontakt, jakość i profesjonalizm. PS. Dzięki za przyciemnienie... Bart Dorota - opinia (1) Serwis Reno-Max w Redzie moge polecić z czystym sumieniem. Jest to załoga... Dorota bonieq - opinia (1) Brak słów żeby opisać moje doświadczenia z tym pseudoserwisem. W zasadzie nie... bonieq Artur - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony i napewno będę korzystał Artur Niezadowolony klient - opinia (1) Niestety, nie polecam salonu Toyota Walder, po mimo, że samochodom tej marki... Niezadowolony klient Jan - opinia (1) Terminowo, fachowo, cenowo dostępnie. Właściciel na bieżaco konsultuje zakres... Jan Patryk - opinia (1) Najlepsza wypożyczalnia w Trójmieście Patryk Ram - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejściei szybka obsługa Ram Mariola - opinia (1) W sobotę wieczorem wybrałam volvo s60 już w domu po raptownej zmianie... Mariola Vidar - opinia (1) Needed some urgent help with some scratches, I went there they looked at it... Vidar Jarek - opinia (1) Ja ze swojej strony polecam zakład i Kacpra. Umówienie się na wizytę jest... Jarek