Andrzej - opinia (1) Bardzo polecam ten salon samochodowy. Byłem zaskoczony tak miłą i... Andrzej Michał Osiecki - opinia (1) Hej, w momencie, gdy piszę ten komentarz jest 23/11/22 a dzień wcześniej... Michał Osiecki Dorożkarz - opinia (1) Naprawiam tam samochody od wielu lat, zawsze trafna diagnoza i żadnego... Dorożkarz
Sebastian - opinia (1) Jakosc usług na najwyższym poziomie. Do tego możliwość pozostania na miejscu... Sebastian Marian - opinia (1) Do IMT Detailing dotarłem z polecenia i śmiało mogę polecić dalej! Obsługa,... Marian Jerzy - opinia (1) Super wycieraczki urzywam od lat .Dobra cena.Naprawdę polecam. Jerzy Grzegorz - opinia (1) Polecam jak najbardziej bardzo miła obsługa klienta formalności załatwione... Grzegorz Ślaskie - opinia (1) Bardzo szybka obsługa oraz sprawna w 100% polecam Ślaskie Patrycja - opinia (1) Szybko, solidnie i profesjonalnie za każdym razem, jak jestem u chłopaków :)... Patrycja Leszek Lew - opinia (1) Bardzo fachowe podejscie do klienta. Doskonale wykonana usługa . Terminowo i... Leszek Lew Zbigniew - opinia (1) Obsługa bez zarzutu, formalności związane z zakupem samochodu przebiegły... Zbigniew Nnnn - opinia (1) Blacharz perfekcjonista Pełen profesjonalizm Nnnn W.Potrykus - opinia (1) Mila i fachowa obsluga,auta nowe bardzo dobrze wyposazone i utrzymane.Z... W.Potrykus Wojciech - opinia (1) Nie polecam. Nigdy w życiu tak nie zmarnowałem czasu i to nie mało. Bardziej... Wojciech Justyna - opinia (1) Super, Polecam jako stała klientka Justyna Tomek - opinia (2) Dobra i miła obsługa. Na nowy samochód nie czekałem długo patrząc na ogólną... Tomek Magdalena - opinia (2) Profesjonalna obsługa sprawiła, że wszelkie formalności zwiazane z zakupem... Magdalena Joachim - opinia (2) Zakup samochodu w miłej atmosferze z profesjonalnym podejściem do klienta.... Joachim Mirek - opinia (1) Arogancka obsługa , niedouczona, co potwierdziła infolinia Orlenu. Mirek CoCampi - opinia (1) Nie polecam!!! 17.10.22. Za wymianę reduktora gazowego do kuchenki w kamperze... CoCampi