Weronika - opinia (1) szeroka oferta finansowania samochodów, dużo możliwości, polecam Weronika Krzysiek - opinia (1) Kierownica obszyta świetnie! W cenie obszyta została również gałka zmiany... Krzysiek miodek - opinia (1) Pierwszy raz korzystałem z najmu i jestem zadowolony. miodek
Zafira - sznaucer - opinia (1) Przyjechaliśmy z Poznania do Gdańska na wystawę psów rasowych, mieliśmy w... Zafira - sznaucer Krzysztof - opinia (1) Miałem szkodę komunikacyjną 6 miesięcy temu. Ubezpieczyciel wyliczył grosze... Krzysztof J21 - opinia (1) jest ok, nie narzekam bo auto sprawdzone, super mi się nim jeździ J21 Mmm - opinia (1) możliwość finansowania samochodów na bardzo korzystnych warunkach, bardzo... Mmm Wojtek - opinia (1) polecam :D kupiłem Insignie, samochód bardzo udany Wojtek Jacek - opinia (1) obsługa na najwyższym poziomie, przynajmniej takie jest moje zdanie Jacek Jadwiga Oleksak - opinia (1) Pełny profesjonalizm, wyczerpujące informacje na temat przeprowadzanych... Jadwiga Oleksak A - opinia (1) Pełna profeska!!!!! Bardzo polecam A Klient - opinia (1) Wysoka jakość usług oraz przemiła obsługa Klient Anna - opinia (1) w dniu dzisiejszym tj 30.12.2022 zatankowałem paliwo na stacji Gdansk Chełm... Anna Artur W - opinia (1) Polecam z czystym sumieniem auto zadbane i czyste zero problemów! Artur W Adam - opinia (1) Bardzo, ale to bardzo polecam firmę pana Arka, rzetelność, sprawność, empatia... Adam daniel - opinia (1) finansowanie na bardzo dobrych warunkach, polecam daniel Katharina Neuhaus - opinia (1) Super sklep, bardzo miła obsługa i odpowiednia cena. Bardzo mogę to miejsce... Katharina Neuhaus gall anonim - opinia (1) wszystko ok, dobry komis, polecam serdecznie !!!! gall anonim Andriy - opinia (1) Polecam serwis u Tomasza! Opony wymienione bardzo szybko i w umówiony czas.... Andriy Daniel - opinia (1) Profesjonalne usługi polecam .Daniel Daniel