Przmek - opinia (1) Pełni profesjonaliści. Znają się na samochodach i potrafią dostosować się do... Przmek Karol - opinia (1) Duży wybór samochodów. dobre podejście do klienta. Zakup oceniam zdecydowanie... Karol Michał - opinia (1) Znam myjnie od początku jak zaczęła działać w Przejazdowe ponad 2,5 roku... Michał
Patrycja - opinia (1) Polecam firmę, nie dość że profesjonalnie, wszystko fachowo wytłumaczone to... Patrycja Kornelia - opinia (1) super, jestem zadowolona z Toyoty Aygo :) Kornelia Przemek - opinia (1) Miła obsługa, wszystko wykonane porządnie i na czas. Przemek Daniel - opinia (1) Miła obsługa, godziny pracy dopasowują pod potrzeby klienta, auta spełniają... Daniel Paweł D. - opinia (1) Pełna ekastyka w podejściu do klienta. Auto czyste i jak w ofercie. Bez... Paweł D. Franciszek - opinia (1) Serdecznie polecam, Auta bez zarzutów, przemiła obsługa a przede wszystkim... Franciszek Adam - opinia (1) Najtaniej na hutniczej. Polecam. Super obsługa. Adam Anna 42 - opinia (1) Od lat tylko w tym serwisie moje auta serwisuję. Anna 42 Paweł - opinia (1) Nie polecam tego sprzedawcy. Proponuję każdemu bardzo dokładnie sprawdzić... Paweł Artur - opinia (1) Bardzo polecam to miejsce jeśli ktoś lubi mieć autko w idealnym stanie. Na... Artur Pity s max - opinia (2) Po dzisiejszej wizycie u P Arka szczerze odradzam, szkoda czasu. S max który... Pity s max Izabela S. - opinia (1) Świetna firma, bardzo sympatyczna obsługa . Auta w dobrym stanie- wszystko... Izabela S. Maria - opinia (1) Serdecznie polecam. Szybko i dobrze! Bardzo miła obsługa. Maria Tadeusz - opinia (1) Najładniejszy warsztat w jakim do tej pory byłem, obsługa na bardzo wysokim... Tadeusz T_111 - opinia (1) polecam serdecznie !!! nie mam żadnych uwag T_111 123 - opinia (1) Profesjonalna i miła obsługa, krótki czas oczekiwania 123 Patrycja - opinia (1) Polecam ! Niskie ceny i 100% jakość Patrycja