tata - opinia (1) Bardzo dobre wrazenie. Mowia co trzeba zrobic, a co mozna zrobic pozniej i... tata D.W. - opinia (1) ok, komis wart uwagi, samochodów bardzo dużo do wyboru, obsługa też bardzo... D.W. Slawa - opinia (1) Jak najbardziej polecam. Korzystałam z tej firmy pierwszy raz i jestem... Slawa
Zadowolony klient - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta miła obsługa rzeczy nie możliwe dla... Zadowolony klient klient x - opinia (1) bardzo fajny oddział, duży wybór samochodów klient x Mateusz - opinia (1) Robilem u Wojtka juz 3 auta i z kazdego bylem zadowolony w 100%. Niezwykle... Mateusz Ira - opinia (1) Fast and great service. Definitely recommend. Ira Krzysztof - opinia (1) Dobre samochody, super ceny. Miła obsługa. Krzysztof Ania - opinia (1) Polecam, fachowa obsługa klienta Ania AmberGoldfinger - opinia (1) Michał Wilczewski i pracownicy Car Wrap Studio to prawdziwi artyści, a ja... AmberGoldfinger Andrzej - opinia (1) Duży wybór części. Miła i bardzo pomocna obsługa. Szybka dostawa. Części... Andrzej Dariusz - opinia (1) Na początku roku korzystałem z usługi aplikacji folii PPF na front auta, a na... Dariusz Michał - opinia (1) Ceramika nakładana około pół roku temu, ale do dziś zachwycam się jakością... Michał nie żałuję - opinia (1) sądzę że można im zaufać, w moim przypadku auto wycenili bardzo uczciwie,... nie żałuję Andrzej - opinia (1) Brak doświadczenia,chłopcy wzięli się za coś do czego nie mają... Andrzej Dawid - opinia (1) polecam, miesiąc temu sprzedałem u nich swoje auto Dawid Krystian - opinia (1) Polecam, szybka, sprawna obsługa. Napewno będziemy korzystać w przeszłości Krystian Daniel - opinia (1) Polecam Usługi, kupiłem usługę wykonania kosztorysu w tej firmie, próbowałem... Daniel Tomasz - opinia (1) Miałem okazje korzystać z kilku firm Auto detailingowych i muszę przyznać ,że... Tomasz zadowolony klient - opinia (1) Nie ma lepszego od carsperskiego! Najlepsza jakość i przyzwoite ceny.... zadowolony klient