Kasia - opinia (2) Bardzo dziekuje za sprawną pomoc w naprawie auta, szybko i konkretnie ,... Kasia Waldemar Kania - opinia (2) Super! Jestem bardzo zadowolony z naprawy. Wymiana uszczelki pod pokrywą... Waldemar Kania karolina - opinia (1) Szybko, fachowo, i niedrogo, żadnych zastrzeżeń. Zapisaliśmy sobie na... karolina
Zbyszek - opinia (1) na przeglądzie wyszła pęknięta sprężyna. w ten sam dzień sprężyny zostały... Zbyszek Klaudia - opinia (1) spoko, nie narzekam :D auto kupione w super stanie spisuje się bardzo dobrze Klaudia Wojtek - opinia (2) Fachowcy w każdym calu :) Polecam Wojtek Ania - opinia (2) Profesjonalnie zabezpieczone podwozie mojego Golfika V. Wczoraj się umówiłam,... Ania Krzysztof J - opinia (1) Szczerze polecam tą firmę. Profesjonalna i bardzo miła obsługa, czynne... Krzysztof J Nikos Gronet - opinia (2) Gorąco polecam. Z pozoru warsztat wygląda dość skromnie jednak pozory mylą.... Nikos Gronet Tadeusz - opinia (1) Bardzo Miła I Fachowa obsługa Klienta od chwili pierwszego kontaktu az po... Tadeusz Piotr - opinia (1) Korzystałem kilka razy z usług Starterem. Zawsze pomogli. Liga Mistrzów. Piotr Sylwester - opinia (1) Zdecydowanie polecam!!! Trzy miesiące temu na front została nałożona powłoka... Sylwester Marcin - opinia (1) Polecam, od lat ten sam skład, zawsze miło i profesjonalnie. Duży wybór na... Marcin Rafał - opinia (1) Szczerze polecam, moje auto nigdy tak nie wyglądało. Usługa door to door i... Rafał Michał - opinia (1) Dramat. Zaczęło się obiecująco. Oddaliśmy auto, które nie chciało odpalić.... Michał simon - opinia (1) kompetentna i fachowa obsługa. nie narzekam. Miesiąc temu sprzedałem u nich... simon BMW seria 1 - opinia (1) Samochód po odebraniu wygląda świetnie! Rzetelna obsługa i doradztwo na... BMW seria 1 Kostia - opinia (1) Najlepszy serwis Od Frania i Artura, szybko i żadnych problem Kostia Marzena - opinia (1) Zamówiłam nowy samochód - Tonale. Wszystko przebiegło sprawnie. Otrzymałam... Marzena Paulina - opinia (1) Najlepszy Autodetailing w Trójmieście. Usługi wykonywane na najwyższym... Paulina