Tomek - opinia (1) Szybka i fachowa naprawa. Części dobrze spasowane i odpowiednio dobrany... Tomek Tomasz Kozlowski - opinia (1) Szybka, sprawna i nieskomplikowana procedura wynajmu. Bardzo dobry kontakt z... Tomasz Kozlowski Mariusz Ziòłkowski - opinia (1) Za mało gwiazdek żeby ocenić jakość obsługi i jej wykonanie. Temat był dość... Mariusz Ziòłkowski
Lu - opinia (1) Jestem stałym klientem, jeszcze się nie zawiodłem. Oby tak dalej! Lu Sylwester - opinia (1) Jesteście świetni. Polecam kazdemu!!!!️ Sylwester Jakub Bazan - opinia (1) Zamówione auto z fotelikiem- wszystko zgodnie z ustaleniami- formalności... Jakub Bazan Paweł Markowicz - opinia (1) Dziękujemy za bardzo dobry serwis i miłą obsługę. Minimum formalności, odbiór... Paweł Markowicz Mati - opinia (1) Korzystałem z usług, jestem zadowolony z wykonanych prac. Mati Patryk Pogorzelski - opinia (2) Super obsługa, warsztat godny zaufania ! Patryk Pogorzelski Bogna - opinia (2) Bardzo dziękuję za szybką naprawę! Już kilkukrotnie korzystałam z usług ww.... Bogna Dominik - opinia (1) jesteśmy zadowoleni, polecamy !!! Dominik Artur - opinia (1) Oddałem swój samochód do polerowania lakieru i drobnych napraw lakierniczych.... Artur Natalia - opinia (1) Serdecznie polecam usługi CityMotors w Gdańsku. Dokonujemy zakupy auta u tego... Natalia Dżoana - opinia (1) Proszę sprawdzić ceny na ważonych produktach , proszę uważać na ceny przy... Dżoana Tomasz - opinia (1) Usługa blacharska Mazdy CX7 w ramach ubezpieczenia Ergo Hestia wykonana... Tomasz B. Guzy - opinia (1) kupiliśmy z żoną Forda Mondeo, auto jest piękne, super się prezentuje a... B. Guzy MMM - opinia (1) ja też daję w pełni zasłużone 5 gwiazdek MMM Stenka - opinia (1) Wszystko ok, sprawnie i niedrogo. Polecam Stenka a.m. - opinia (1) jasne że polecam, już dawno nie spotkałem tak miłej i życzliwej obsługi w... a.m. Monika - opinia (1) Szybka i rzetelna pomoc o 2 w nocy ! Pan nas uratował! Polecam! Monika