Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowlona z wykonania uslug serwisowych. 2 dni i sprawa byla... Katarzyna Kacper I - opinia (1) r e w e l a c j a ! Auto vw polo na jasnej tapicerce posiadało wiele plam i... Kacper I Kasia - opinia (1) Polecam, samochód wrócił jak nowy. Bardzo miła obsługa, łatwość kontaktu Kasia
Mariusz - opinia (1) Wypożyczyliśmy auto na wakacyjny wyjazd w góry. Samochód otrzymaliśmy czysty... Mariusz Kamil K. - opinia (1) Wszystko w najlepszym porządku. Świetna obsługa, pomoc w doborze samochodu na... Kamil K. Grzegorz - opinia (1) Otrzymałem negatywne rozpatrzenie reklamacji na niewłaściwe domycie... Grzegorz Piotr - opinia (1) Perfect Cars - nazwa adekwatna do usług. Szybko, tanio, solidnie. Pozdrawiam,... Piotr Piotr - opinia (1) Polecam.Jakość usługi na najwyższym poziomie.Oddałem samochód (niestety)... Piotr Kamil - opinia (1) W niedziele w nocy zapytałem Panią sprzedająca czy jest możliwość zakupu... Kamil Kinga Płonka - opinia (1) Serdecznie polecam ten komis. Obsługa bardzo profesjonalna. Duży wybór aut w... Kinga Płonka klient - opinia (1) Szczerze polecam robiłem u nich spaw układu wydechowego. Solidnie i tanio.... klient Julia Łucja - opinia (1) Polecam. Fachowa pomoc.Wszystko szybko i sprawnie. Polecam każdemu. Julia Łucja Grzegorz - opinia (1) W dniu 18.07.2021 próbowałem umyć samochód na myjni stacji BP na... Grzegorz Jacek - opinia (1) Bardzo dziękuję za szybką i sprawną naprawę klimatyzacji,trafna diagnostyka i... Jacek Jansky - opinia (1) Zlecono zadanie przy współpracy z warsztatem wykonano usługę pozytywnie polecam Jansky Tomasz - opinia (1) Jestem klientem od paru lat, nigdy mnie nie zawiedli, także zdecydowanie... Tomasz markexped - opinia (2) Usługa: odcięcie zapłonu, serwis urządzenia. Fachowe wykonanie, panowie znają... markexped MKJ - opinia (1) Samochód podstawiony dzień przed planowanym terminem naprawy, po 2 dniach... MKJ K. - opinia (1) Znalazłam miejsce, w którym klient otrzymuje prawdziwa pomoc. :) Trafiłam... K. Marek - opinia (1) Najbardziej fatalny serwis kia obsługa działu napraw w stosunku do klienta... Marek