markexped - opinia (2) Usługa: odcięcie zapłonu, serwis urządzenia. Fachowe wykonanie, panowie znają... markexped MKJ - opinia (1) Samochód podstawiony dzień przed planowanym terminem naprawy, po 2 dniach... MKJ K. - opinia (1) Znalazłam miejsce, w którym klient otrzymuje prawdziwa pomoc. :) Trafiłam... K.
Marek - opinia (1) Najbardziej fatalny serwis kia obsługa działu napraw w stosunku do klienta... Marek Anka - opinia (1) Polecam . Bardzo tanio i sprawnie . Będę korzystać Anka Paweł - opinia (1) Polecam. Po kilku miesiącach parkowania na terenach przemysłowych, samochód... Paweł Kasia - opinia (1) Z usług pana Piotra korzystaliśmy już trzy razy. Za pierwszym razem było to... Kasia honda accord - opinia (1) Bardzo mila obsluga Robilen honde accord i polecam A nie jak w roznych... honda accord Magda - opinia (1) Korzystalam z naprawy auta firmowego , wszystko bez najmniejszych problemow... Magda KMWTW - opinia (1) zawsze na czas zawsze wszystko ok polecam a daje tam wszystkie samochody od... KMWTW Odradzam (4) Przestrzegam przed tym serwisem. Moja mama dwa lata temu pojechała wymienić... Monika Maciej - opinia (1) Polecam wszystkim. Super jakość!!! Maciej Paulina - opinia (1) Efekt dechromingu jest świetny . Auto prezentuje się teraz dużo nowocześniej,... Paulina Mariusz - opinia (1) Bardzo polecam! Oddałem mojego golfa w ręce ekipy Carspersky i efekt końcowy... Mariusz honda accord - opinia (1) Polecam fajna obsluga mozna spokojnie pogadac i Pan doradzi honda accord Aśka - opinia (1) Szybko ,profesjonalnie , uprzejma obsługa Rewelacja Aśka Marek - opinia (1) Szybko, sprawnie i profesjonalnie. Wymiana szyby przedniej, Skoda Fabia... Marek Michal - opinia (1) Fachowa obsluga Auto oddane na czas Michal cichy - opinia (1) obsluga zaj.... bezinteresownie pomaga klientom i doradza cichy Anna - opinia (1) Oddałam autko na pełny pakiet detailingowy, efekt przerósł moje oczekiwania.... Anna