M&M - opinia (2) Polecam gorąco ten warsztat wszystkim, którym zależy na szybkiej i prawdziwej... M&M korek - opinia (1) super warsztat i doradztwo ,miałem uwagi czy dobrze chodzi klima przed... korek Emilia - opinia (1) Bardzo konkretni Panowie, polecam Emilia
Grzegorz - opinia (1) oddałem samochód na wymianę olej oraz filtrów oraz zgłosiłem że klapka od... Grzegorz rm - opinia (2) Od 6 miesięcy auto jest systematycznie w serwisie Margo Hyundai Gdańsk. Brak... rm Agnieszka - opinia (1) Gorąco polecam Carspersky Detaling ;) Korzystałam z usługi prania tapicerki,... Agnieszka Arek - opinia (1) Bardzo solidnie wykonana naprawa. Myślałem, ze wgniotki nie da rady usunąć.... Arek Marcin M - opinia (1) W tym roku wypożyczyłem w halorent dwa samochody, na weekend oraz na 8 dni.... Marcin M Zniesmaczony - opinia (1) Pozwoliłem zapoznać się z ofertą aut używanych na placu skody dilera Plichta... Zniesmaczony Ford Focus - opinia (1) Profesjonalne odejście do klienta, ceny przystępne, naprawa przebiegła... Ford Focus Jacek - opinia (1) Skorzystałem z usługi powłoki ceramicznej dwuskładnikowej oraz kompleksowego... Jacek xxxxx - opinia (1) nie znają się na żadnej usterce przyjmują samochód i nie mają programu więc... xxxxx Wiktor - opinia (1) Profesjonalne podejście do każdego klienta. Świetne doradztwo i jakość... Wiktor M - opinia (1) Nie polecam. (...) Pan Szymon wymienił część, która prawdopodobnie nie była... M Adrian Majami - opinia (1) Radek wie co robi i taka jest też prawda. Pojechałem z kobitą, miałem wyjść... Adrian Majami Michał - opinia (1) Zdecydowanie najlepszy sklep.Pełen profesjonalizm i fachowe doradztwo.Nawet... Michał Andrzej - opinia (1) Oddałem swoje Polo w ręce Auto Schemat i jestem bardzo zadowolony z efektów.... Andrzej Krzysztof - opinia (1) Zamontowałem w Skodzie Octavia hak odpinany westfalia i złącze 13PIN. Jestem... Krzysztof Adam - opinia (1) nie polecam!!! jeśli możecie unikajcie!!! W czwartek mój ciągnik siodłowy... Adam Maciej - opinia (1) Gorąco polecam!!! Pełen profesjonalizm oraz indywidualne podejście do klienta... Maciej