Zuza - opinia (1) Fachowcy na najwyższym poziomie, polecam!, naprawa układu wtryskowego... Zuza kale - opinia (2) Bardzo profesjonalna obsługa. Żadne pytanie nie pozostało bez odpowiedzi.... kale Klaudia - opinia (1) Szybka,miła i sprawna obsługa Polecam :) Klaudia
ewelina - opinia (1) Korzystałam z usług Pani Wgniotki w 2020 r. Nikt nie chciał się podjąć mojego... ewelina Marek - opinia (1) pani Wgniotka chciała odmówic usługi bo w moiej wgniotce nie dałaby rady jej... Marek D - opinia (1) Jednym słowem masakra. Wstyd wydać auto tak poskladane i jeszcze odcień... D Martyna - opinia (2) Po długich bojach dopiero tutaj poprawnie zdiagnozowano i usunięto problem.... Martyna Tomasz Sychowski - opinia (1) Super ceny .super właściciele i auta Tomasz Sychowski Danuta - opinia (1) Najlepsza stacja w jakiej do tej pory byłam i innej już nie będę szukała.... Danuta Adrian - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Szukałem Mercedesa E200d i dostałem rabat... Adrian Jaguar - opinia (1) Gość robi naprawdę dobrą robotę....wie o czym mówi i co robi.. Jaguar Marzenna - opinia (1) Szybko, punktualnie i bezproblemowo pomimo ze usuluga wykonana w niedziele Marzenna Pepe - opinia (1) Gorąco polecam !!! Miło i fachowo.. Pepe Hubert - opinia (1) Polecam pełen profesionalizm za przystępna cene Hubert Paulina i Panda - opinia (2) żałuję, że nie mam więcej aut do sprzedania... a ten głos Pana Adama...... Paulina i Panda Paweł - opinia (1) Super! Polecam. Profesjonalna ekipa! Paweł Krzysztof M - opinia (2) Zawsze naprawiam tu swoją flotę aut po stłuczkach, Panowie ogarniają mi... Krzysztof M Piotr - opinia (1) Super ekipa, goraco polecam,szybko, sprawnie i zawsze do dogadania ;) Piotr Kamil - opinia (2) Korzystam z usług od lat. Diagnosta nie tylko wykona ustawowe obowiązki, ale... Kamil Tomi Audi - opinia (1) Profesjonalna usługa ,szybko sprawnie i tanio a rozmowa z Szefem bardzo... Tomi Audi