Anna Markowska - opinia (1) Konkrerna rozmowa, szybka wycena i po kłopocie. Polecam Anna Markowska Malwinka - opinia (1) Tylko tu będę naprawiać auto. Wreszcie nikt nie wymienia mi pół auta tylko to... Malwinka palka666 - opinia (1) Miła obsługa, przystępne ceny Polecam w 100% palka666
MoroRaffe - opinia (1) Przyjechałem na pare godzin ze Szwecji i szybki kontakt z Panią Agnieszką... MoroRaffe Zbigniew GERS - opinia (2) Wcześniej umówiona wymiana kpl układu wydechowego w Nissan Primera, wrażenia... Zbigniew GERS Żaneta - opinia (1) Car Wrap Studio okleili mi całe BMW X6 folią ochronną. Nowe auto z salonu... Żaneta Marcin - opinia (1) Mega poziom obsługi, duży wybór. Właściciel to pasjonat. Marcin Grzegorz - opinia (1) bedac we wrześniu 2020r zgłosiłem że prawy nawiew na szybę drzwiowa wylatuje... Grzegorz Bogdan-Golf 5 - opinia (1) Profesjonalizm,wysoka kultura,osobista.szybko,sprawnie,Tak trzymac !!!! Bogdan-Golf 5 Michał - opinia (1) Bardzo dobry warsztat. Robiłem u nich wymianę tarcz i klocków z przodu i z... Michał Damian - opinia (1) Pan Krzysztof z Auto Schemat pomógł wybrać odpowiednie zabezpieczenie do... Damian Mareo - opinia (1) kupiłem dla Żony fiacika 500 - bardzo fajny Pan handlowiec i w ogóle w ogóle... Mareo Marek - opinia (1) Naprawa uszkodzonej, przedniej szyby - błyskawicznie i niedrogo. Polecam! Marek Robson - opinia (1) Świetny fachowiec. Można uderzać nawet z poważnym problemem. Co najważniejsze... Robson Michal - opinia (1) Pan Radek to spec jakich mało,posiada sporą wiedzę a asortyment,no cóż można... Michal Cezary - opinia (1) Zabezpieczyłem swój samochód w tej firmie.Jestem bardzo zadowolony . Pan... Cezary MAREK - opinia (2) Od lat jestem klientem Motor Centrum głównie marki Suzuki i zawsze... MAREK Marek - opinia (1) Kilka lat temu kupiłam, obecnie sprzedałem swoje auto i z mojego... Marek Marta M - opinia (1) Polecam ten Warsztat samochodowy. Mechanik profesjonalnie zajął się moim... Marta M Paweł K. - opinia (1) U Arka serwisuję swoje auta już jakieś 8lat :-) Jest to pierwszy mechanik do... Paweł K.