Fabia - opinia (1) Najlepiej i najtaniej w mieście! Wspaniała obsługa klienta! Pełen... Fabia Grzegorz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolonym klientem, profesjonalna obsługa Grzegorz Krystian - opinia (1) Super Wypozyczalnia Bardzo dobre ceny Krystian
Niezadowolony klient - opinia (1) Najgorszy serwis do jakiego trafiłam. Naprawa skrzyni biegów - nieudolna.... Niezadowolony klient Karol - opinia (1) Warsztat profaska, robota zrobiona w 100% od naprawy po błysk w środku auta... Karol Piotr Niedbalski - opinia (2) Bardzo porządny Warsztat. Można odnieść wrażenie, że terminowe wykonanie... Piotr Niedbalski Wojciech - opinia (1) Bardzo dziękuję za zabezpieczenie mojego samochodu, uchronił przed próbą... Wojciech Krzysztof B. - opinia (1) Najlepszy sklep! Najlepsza obsługa. Krzysztof B. Monika - opinia (1) Dziękuję bardzo za miłą obsługę. Polecam śmiało ten warsztat . Zadziałali... Monika Sławski - opinia (1) Kiedy jest dobra i szybka robota to grzech nie pochwalić. Szczerze polecam... Sławski Stary Człowiek . - opinia (1) Szybko zrobione , cena ok . moja 3 wizyta w ciągu 7-8 lat ? - polecam ! Stary Człowiek . Ania - opinia (1) Polecam.Panowie pełna profeska, uczciwość i pomoc na wysokim poziomie.... Ania Marek - opinia (1) Nie polecam tej stacji , starszy pan robi problemy o każdy drobiazg . Zwracał... Marek Oskar - opinia (1) Bardzo polecam! Pan Darek przez cały okres zakupowy służył pomocą i błyszczał... Oskar Adam - opinia (1) Auto po obrobce w Perfect Look Garage jakby wyjechało prosto z salonu! Jestem... Adam AsiaHagen - opinia (1) Rewelacja. Szybko, konkretnie, profesjonalnie. AsiaHagen M - opinia (1) Nie działa już od dłuższego czasu. mimo kilkukrotnych prób naprawy jest... M N-B - opinia (1) Polecam fachowe podejście do klienta N-B krzyś - opinia (1) Polecam. Stały klient. Solidny zakład krzyś Bartłomiej - opinia (1) Fachowa i szybka obsługa, serdecznie polecam! Bartłomiej