kamik - opinia (1) Ceny kosmos - Sonda lambda wszędzie ok 560zł u nich 880zł - świece wszędzie... kamik Monika - opinia (1) Najwyższy poziom usług! Bez marudzenia, czyściutkie auto do odbioru. Bardzo... Monika Brus - opinia (1) Zawsze auto na błysk ,jestem bardzo wymagający a tu spełnia moje normy Brus
Maria - opinia (1) Korzystam regularnie. Auto zawsze mega czyściutkie. Polecam Maria Magda - opinia (1) Polecam! Jestem stałą klientką, auto zawsze czyste i pachnące. Świetny... Magda Grzegorz - opinia (1) Serwis z prawdziwego zdarzenia jakość i obsługa bez zastrzeżeń kontakt... Grzegorz Maciej - opinia (1) Miły uczynny super kontakt. Prawie odpadło mi koło w drodze do Gdyni( zostało... Maciej Macpok89 - opinia (1) Super robota, oby tak dalej chlopaki! Macpok89 Oleksandr - opinia (2) Wysoki profesjonalizm,obsługa na wysokim poziomie ,szczególne podziękowania... Oleksandr Mirosław i Barbara - opinia (2) Znakomite wyczucie potrzeb klienta planującego kupno nowego samochodu przez... Mirosław i Barbara Adrianna - opinia (1) Wynajmowałam samochód na 2 tygodnie od Car4You Gdynia i szczerze polecam tą... Adrianna Maciej - opinia (1) Polecam Usługi tej firmy !! Wynajmowałem auto na dwa tygodnie, Panowie... Maciej Edyta - opinia (2) CwAniaki nie polecam , miało być z kwestia czasu taniej a było drożej . Liczą... Edyta Sylwia - opinia (2) W mojej ocenie jedna z najlepszych firm na rynku montujących instalacje LPG w... Sylwia Lukasz - opinia (2) Niespełna roczne auto zostało w środku zanieczyszczone przez naszego... Lukasz Piotr - opinia (1) Najlepiej spędzone urodziny!!! Piękna limuzyna, wszystko na wypasie. Piotr . - opinia (1) Fatalna firma, Auta w bardzo złym stanie technicznym. Jedyny plus to bardzo... . Bloo - opinia (1) Gorąco polecam. Poświęca parę minut klientowi. Podpytają się, doradzą, poleca... Bloo Mariusz - opinia (2) Nie zawiodłem się w żadnym aspekcie podczas zakupu Suzuki S-crossa.... Mariusz Jan Szymkiewicz - opinia (2) Transakcja zakupu samochodu Suzuki vitara 1,4 D hybrid prowadzona była... Jan Szymkiewicz