Krzysztof Aleksandrowicz - opinia (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Pana Jarosława Matyszewskiego. Krzysztof Aleksandrowicz Michał - opinia (1) Super warsztat, wymiana opon expresowa, ceny rozsądne. Pan Robert ogarnia temat! Michał JJ Łakis - opinia (1) Jak przyjechałem raz, tak wracam. Duży zakres usług, profesjonalna robota,... JJ Łakis
Leszek Kawecki - opinia (1) W zakładzie na ul. Dragana gburowaty, chamski kierownik, trudno się z nim... Leszek Kawecki Piotr - opinia (1) Bardzo sprawnie kupili moje auto polecam tą firmę Piotr Adam - opinia (1) Wyciek spod wtryskiwacza w Fordzie Smax - naprawione w 2 godzinki. Po prostu... Adam Tomasz 35 - opinia (1) Jakość usług na 4+, obsługa mogłaby się więcej uśmiechać i być bardziej... Tomasz 35 Mariusz - opinia (1) Polecam, szybko / przed ustalonym terminem /, naprawa bez zarzutu, zrobione,... Mariusz Daniel - opinia (1) Serwis na 100% godny polecenia. I to jest szczera opinia. W trzech słowach... Daniel Krzysztof - opinia (1) Miałem nietypowy problem związany z elektroniką samochodu, wcześniejsze... Krzysztof Paweł - opinia (1) Szybko, sprawnie. Mili Panowie, służący dobrą radą. Dużym plusem jest, że... Paweł Maciej - opinia (1) Pełen profesjonalizm, fantastyczna obsługa i załatwianie wszystkich... Maciej Jacek - opinia (1) Rewalacja. Już dawno nie widziałem tak profesjonalnej obsługii. Szybko,... Jacek Adrian - opinia (1) Niemiła obsługa odnośnie elektroniki samochodowej Adrian Volodymyr - opinia (1) Dobra jakość i cena. Na przyszłość wszystkie naprawy tylko tutaj. Polecam Volodymyr Piotr - opinia (1) Zleciłem Top Car-owi montaż kamery cofania, z przeciągnięciem przewodu video... Piotr VW Golf - opinia (1) Pełen profesjonalizm, uczciwa cena i dobrej jakości produkty do pielęgnacji... VW Golf Kamil - opinia (1) Jak dla mnie najlepsza wypożyczalnia samochodów przy lotnisku. Ceny jedne z... Kamil Barbara Świgost - opinia (2) Barbara - opinia Jestem zachwycona szybką i fachową naprawą samochodu po... Barbara Świgost Stanisław - opinia (1) Akumulator sprawdzony i wymieniony od ręki. Zobaczymy, jak będzie się... Stanisław