Michał - opinia (1) Odwiedziłem spa z polecenia znajomego i się nie zawiodłem. Obsługa... Michał Michał - opinia (1) Odwiedziłem spa z polecenia znajomego i się nie zawiodłem. Obsługa... Michał Michał - opinia (1) Odwiedziłem spa z polecenia znajomego i się nie zawiodłem. Obsługa... Michał
Adam - opinia (1) Fajny warsztat sympatycny Właściciel ceny ok Adam Arkadiusz Walewski - opinia (1) Rzetelnie, kompleksowo wykonana usługa corocznego przeglądu auta. Dbają o... Arkadiusz Walewski Sławek S - opinia (1) Warsztat oceniam na 6 korzystam z usług warsztatu już któryś raz, konkretna i... Sławek S Staszek - opinia (1) Korzystam z usług już od jakiegoś czasu, i jestem bardzo zadowolony . Polecam... Staszek vw passat - opinia (2) Rewelacyjny warsztat, bardzo fachowa i miła obsługa Jakoś wykonania cieszy... vw passat Monika Błażejewska - opinia (2) Właściciel z anielską cierpliwością odpowiedział na wszystkie moje pytania i... Monika Błażejewska Ania - opinia (1) Wow ! To idealne określenie - przyjechałam autem kilku letnim a wyjechałam... Ania Ania - opinia (1) Kiedy myślisz ze nic już nie dobierze twoich foteli ale auto spa DA radę !... Ania Krzychu - opinia (1) Warto przed robotą zapytać o cenę, za wymianę "kominka" czyli wentyla z... Krzychu Karol - opinia (2) Szybko ,sprawnie ,solidnie !!! Bez ukrytych kosztów :) gorąco polecam Karol MK - opinia (1) Fajny i sprawny przegląd rejestracyjny. Bardzo miły gość z obsługi MK MP - opinia (2) Panowie uprzejmi. Robota wykonana dobrze i w rozsądnych pieniądzach. MP R - opinia (1) Masakra. Najgorszy z tego serwisu to kierownik :-( pan radosław. Facet ma... R IWONA - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z uslugi..z wykonania, czasu i ceny i obslugi..... IWONA Jaro - opinia (1) Bardzo polecam auto wygląda jak nowe fachowa praca i uczciwa cena tez Ok Jaro Grześ - opinia (1) jestem bardzo zadowolony wszystko zrobione elegancko i sumiennie szczerze... Grześ Krzysztof Aleksandrowicz - opinia (2) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Pana Jarosława Matyszewskiego. Krzysztof Aleksandrowicz