mike - opinia (1) Szybko , sprawnie i w dobrej cenie. Polecam wszystkim. mike mike - opinia (1) Miało być tanio ; było drogo. Stare wygi i cwaniaki.Problem z rachunkiem. mike jerzy kocemba - opinia (1) wymiana przegubu zewnętrznego lewego oraz wymiana oleju silnikowego oraz... jerzy kocemba
SiD - opinia (1) Profesjonalny zakład, bez zbędnych dodatków. SiD K. Jastrzębska - opinia (1) Zawsze w terminie, pomocny w doradztwie, przystępne ceny. Korzystam w uslug i... K. Jastrzębska Marcin - opinia (1) Trzy kolejne auta serwisuje u pana Czapskiego i jestem naprawdę zadowolony z... Marcin Aga - opinia (2) Polecam!! Profesjonalnie, szybko, sprawnie, a do tego niedrogo. Po... Aga Krzysztof - opinia (1) Bardzo fachowa obsługa, rzetelność. Krzysztof Paweł - opinia (1) Moja audi A3 zyskała nowy design przez przyciemnione szyby, które wykonała... Paweł Damian - opinia (1) Fajna współpraca, zawsze naprawiam tu swoje samochody. Polecam Damian Kasia - opinia (1) Rewelacja! Wjechałam prosto z drogi z flakiem niewiadomego pochodzenia,... Kasia Krzysztof - opinia (1) Najlepszy warsztat mechaniczny w trójmieście ceny przystępne i Uwaga nie... Krzysztof M.P - opinia (1) Polecam wszystkim kierowcę Jarka , szybko fachowo , nie zostawił kobiety... M.P Mini ONE - opinia (1) Wszystko super szybki termin szybki skuteczny montaż. Fachowcy mili uprzejmi... Mini ONE Aleksandra - opinia (1) Kupiłam już dwie sztuki w Bikemaster i jestem zadowolona z obsługi i porad... Aleksandra Dorota. - opinia (1) Naprawiany był filtr dpf, właściciel wytłumaczył wszystko, wymienił oleje,... Dorota. Joanna - opinia (1) Solidna Firma. Rzetelna pomoc i fachowa opieka. Polecam! Joanna Pit - opinia (1) Niestety, panowie niby sympatyczni, ale kompletnie niekompetentni, ich wiedza... Pit Klient - opinia (1) Zaklad porażka. Przy umawianiu sie z nimi mozna wyjsc tylko jak zablocki na... Klient grzegorz - opinia (1) Zdecydowanie polecam, usługa z jakiej korzystałem to kompletne mycie wraz z... grzegorz