MAREK - opinia (2) Od lat jestem klientem Motor Centrum głównie marki Suzuki i zawsze... MAREK Marek - opinia (1) Kilka lat temu kupiłam, obecnie sprzedałem swoje auto i z mojego... Marek Marta M - opinia (1) Polecam ten Warsztat samochodowy. Mechanik profesjonalnie zajął się moim... Marta M
Paweł K. - opinia (1) U Arka serwisuję swoje auta już jakieś 8lat :-) Jest to pierwszy mechanik do... Paweł K. Pit - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Nowy sprzęt. Miła obsługa. Polecam. Pit Andrzej - opinia (1) Przepraszam, że będzie laurka, ale mam jak najlepsze wrażenia po skorzystaniu... Andrzej Bartek - opinia (1) Przegląd samochodu wykonany szybko, profesjonalnie i w bardzo atrakcyjnej... Bartek Dominika - opinia (1) Samochód oddałam na usterke z którą poprzedni mechanik nie potrafił sobie... Dominika Tomasz - opinia (2) ogólnie wszystko oki...,fachowa i kompleksowa obsługa... Tomasz Magda - opinia (2) Miła i profesjonalna obsługa na każdym poziomie. Magda Sławek - opinia (2) Polecam salon bardzo serdecznie, miła obsługa, proces zakupu auta odbył się... Sławek Jakub - opinia (1) Krzyżaki po wymianie spokojnie wytrzymują 100.000 km. Mercedes Vito. Jakość,... Jakub Edyta - opinia (1) Profesjonalna firma super obsługa polecam Edyta Kasia - opinia (1) Korzystalismy juz 2 razy i na pewno wrocimy. Najlepsza wypozyczalnia, bardzo... Kasia Mart - opinia (1) Polecam bez kaucji i żadnych innych dopłat nakładanych z góry. Mart Basia - opinia (1) Dobra obsluga. Szybkie terminy Informacja o ewentualnych dodatkowych kosztach... Basia Fabia - opinia (1) Najlepiej i najtaniej w mieście! Wspaniała obsługa klienta! Pełen... Fabia Grzegorz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolonym klientem, profesjonalna obsługa Grzegorz Krystian - opinia (1) Super Wypozyczalnia Bardzo dobre ceny Krystian Niezadowolony klient - opinia (1) Najgorszy serwis do jakiego trafiłam. Naprawa skrzyni biegów - nieudolna.... Niezadowolony klient