Bonarski - opinia (1) Auto czyste po myciu i w środku tak samo. Widać kawał dobrej roboty, polecam Bonarski edek - opinia (1) vw-up 1.5 roku temu lakierowany wlew paliwa,niby prosta naprawa a zrobiona... edek Klaudia - opinia (1) Szukaliśmy z mężem, gdzie najlepiej zabezpieczyć autko powłoką ceramiczną.... Klaudia
Kubuś - opinia (1) Mega zadowolenia i radość po odebraniu autka. Zamówiłem woskowanie przed zimą... Kubuś Ula - opinia (1) Tanio, szybko i sprawnie polecam ! auta sprawne , szeroka oferta Ula Jacek - opinia (2) Serwis zajął się naprawą kompleksowo. Auto oddane zgodnie z terminem w stanie... Jacek Jaroslaw - opinia (1) Sprawnie , szybko , terminowo. Cena ok. Jaroslaw pasjonatka Seatów - opinia (1) Już w progu powitała mnie uśmiechnięta Pani i zaproponowała kawę. Sam serwis... pasjonatka Seatów Hubi - opinia (1) Jeżdżę wyłącznie do tego warsztatu, ponieważ moim zdaniem są najbardziej... Hubi Wiesław R - opinia (1) Pełen profesjonalizm i jakość na najwyższym poziomie, zarówno w wykonaniu,... Wiesław R Sebastian - opinia (2) Znakomita obsługa, szybki czas naprawy, świetnie doradzili jak i co naprawić... Sebastian Polecam !!! (2) Dobra jakość usług, miłe podejście do klienta! Robiłem powłoke ceramiczną u... Ryszard średnio zadowolona rodzina. - opinia (2) Tak sobie. Auto Kupione w zeszłym roku. Kontakt przed kupnem w miarę ok,... średnio zadowolona rodzina. Rafal - opinia (1) Co roku zmieniam opony, zawsze wszystko ok. Jak najbardziej staraja sie pomoc... Rafal Aras - opinia (1) Mam mieszane uczucia co do tego warsztatu. Pojechał tam skłoniony dobrymi... Aras Ihor - opinia (1) Polecam. Nadczas i profesjonalne, się stanę ich stałym klientem Ihor Marek - opinia (2) Jestem bardzo zadowolony z obsługi salonu Suzuki , a w szczególności z... Marek Lucas - opinia (2) Wymianiłem szyby w swoim Q7, pełen profesjonalizm. Lucas Jaroslaw - opinia (2) Likwidowano mi szkodę z oc sprawcy. Wszystko sami zalatwili. Szybko,... Jaroslaw Maciek - opinia (1) Oddałem swoje auto na pakiet z woskiem. Auto odebralem po 4h . Nie mam... Maciek