Bmw x3 - opinia (1) Bardzo polecam w moim bmw xenony byly juz na smietnik firma zregenerowala... Bmw x3 Knigawka Piotr - opinia (1) Bardzo polecam salon ,profesjonalna obsługa i miła atmosfera pan Bartosz... Knigawka Piotr Sylwia - opinia (1) Miła, profesjonalna i szybka obsługa. Sylwia
Jacek - opinia (1) Serwisuje tu swoje samochody dłuższy czas, nawet zdarzyło się ,że i służbowe.... Jacek Jan - opinia (2) Moja wizyta w tut.salonie Suzuki Motor Centrum przebiegła pomyślnie. Na... Jan Adam - opinia (1) Profesjonalnie jak zawsze, od lat dla mnie najlepsza firma tego typu na... Adam Maria - opinia (1) Polecam po raz kolejny warsztat ,fachowa obsluga,naprawa ,szybko i za... Maria Przemysław - opinia (1) intermot jest profesjonalną firmą godną polecenia. Wszystko przebiegło... Przemysław grzegorz - opinia (2) usługa blacharska wykonana bardzo szybko i solidnie. Ekipa warsztatu miła i... grzegorz Krzysztof - opinia (1) Wszystko bardzo konkretnie, sympatycznie i szybko. Jakość usług 10/10 Krzysztof właściciel Polówy - opinia (1) Po rozmowie z Panem Frankiem rano przyjechałem w celu zamontowania sterownika... właściciel Polówy Krzysztof - opinia (1) Prace wykonano przed umówionym terminem. Jakość robót doskonała. Polecam... Krzysztof Zbyszek - opinia (1) Dobra komunikacja , konkretnie i rzeczowo, warto skorzystać z ich usług. Zbyszek Łukasz - opinia (1) Polecam wszystkim serwis, w przypadku bardziej skomplikowanych tematów i... Łukasz Michał - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa, duży asortyment. Polecam! Michał Mateusz - opinia (2) Pełna profeska! Efekt zwala z nóg, auto jak nowe! Mateusz Maurycy - opinia (2) Szybka i fachowa obsługa, zero problemów. Korzystaml z usług firmy Reetz już... Maurycy natinati - opinia (1) mechanik posiada mega wiedze wie o czym mowi i nie naciaga wszystko... natinati Sąsiad - opinia (1) Rewelacja. Po wielu latach poszukiwania profesjonalnej obsługi - znalazłem.... Sąsiad Wojtek - opinia (1) Pan Kuźmicz podjął się diagnozy, a następnie naprawy (regulacja dawek paliwa... Wojtek