Michał - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa, duży asortyment. Polecam! Michał Mateusz - opinia (2) Pełna profeska! Efekt zwala z nóg, auto jak nowe! Mateusz Maurycy - opinia (2) Szybka i fachowa obsługa, zero problemów. Korzystaml z usług firmy Reetz już... Maurycy
natinati - opinia (1) mechanik posiada mega wiedze wie o czym mowi i nie naciaga wszystko... natinati Sąsiad - opinia (1) Rewelacja. Po wielu latach poszukiwania profesjonalnej obsługi - znalazłem.... Sąsiad Wojtek - opinia (1) Pan Kuźmicz podjął się diagnozy, a następnie naprawy (regulacja dawek paliwa... Wojtek Pablo - opinia (1) Korzystam regularnie z usług świadczonych przez Auto Spa w Rumii jak i w... Pablo Robert - opinia (1) Z wielka przyjemnością polecam korzystanie z usług ww.myjni! Jakość... Robert Damian - opinia (1) Auto po 8 latach użytkowania trafiło na polerowanie i zabezpieczenie powłoką... Damian Janusz - opinia (1) Ustalono ze mną zakres napraw oraz cenę. Naprawa szybka. Ceny przystępne. Janusz Ewelina - opinia (1) Serwis godny polecania ! Od samego początku mila i profesjonalna obsługa oraz... Ewelina Dawid - opinia (1) Jak zawsze pełen profesjonalizm i mila obsluga. Samochody super.Polecam... Dawid Grzegorz W. - opinia (1) Miałem problem z alarmem połączonym z centralnym zamkiem. Różni fachowcy... Grzegorz W. Agnieszka - opinia (1) Pan Andrzej jest miłym i kompetentnym mechanikiem. Dobrze doradzi i jest... Agnieszka Andrzej - opinia (1) Profesionalne i uczciwe podejście. Uczciwe ceny za uczciwą pracę. Polecam! Andrzej Jan Borowski - opinia (1) Jestem już klientem od prawie 20 lat. Ogólnie w aspekcie tylu lat oceniam Ich... Jan Borowski transteambus.pl - opinia (1) Jako firma transportowa transteambus.pl swiadczymy transport towarów oraz... transteambus.pl Halina Sz. - opinia (2) Od 10 lat serwisuję swój samochód w Reno Max. Bardzo profesjonalna, fachowa i... Halina Sz. Łukasz - opinia (1) Niestety ale nie mogę polecić warsztatu, Oddałem samochód na piaskowanie +... Łukasz Sadowski - opinia (1) Bardzo dobrze wykonana usluga profesjonalna obsluga Sadowski