Jan Borowski - opinia (1) Jestem już klientem od prawie 20 lat. Ogólnie w aspekcie tylu lat oceniam Ich... Jan Borowski transteambus.pl - opinia (1) Jako firma transportowa transteambus.pl swiadczymy transport towarów oraz... transteambus.pl Halina Sz. - opinia (2) Od 10 lat serwisuję swój samochód w Reno Max. Bardzo profesjonalna, fachowa i... Halina Sz.
Łukasz - opinia (1) Niestety ale nie mogę polecić warsztatu, Oddałem samochód na piaskowanie +... Łukasz Sadowski - opinia (1) Bardzo dobrze wykonana usluga profesjonalna obsluga Sadowski Edward Kamola - opinia (1) Blacharka super,karoseria Kia Pcanto po naprawie bez żadnego śladu, szybko... Edward Kamola Ania - opinia (1) Gorąco polecam, przejazd limuzyną był prezentem na moje urodziny, uprzejmy... Ania KB - opinia (1) Bardzo polecam. Świetne wrażenia, symulator na najwyższym poziomie doskonale... KB Zenon - opinia (1) Pan Jerzy jest super nie jeden wał robił dla mnie i jest super Zenon Damian - opinia (1) Pełen profesjonalizm. To firma godna zaufania. Tanio, szybko i fachowo.... Damian Paweł Borowski - opinia (1) Niekwestionowani liderzy od wielu lat Paweł Borowski Grzegorz - opinia (1) Bardzo polecam, warto skorzystac z ich skupu. Grzegorz Marta - opinia (1) Naprawdę polecam ! Pan Kamil Lewald to mistrz świata ! I tutaj z miejsca... Marta Waldek - opinia (1) Wymieniałem przewody hamulcowe w moim aucie warsztat Arauto spisał się,... Waldek Kamil - opinia (1) Obsługa w tym warsztacie jest bardzo przyjazna i kompetentna. Naprawa ok.... Kamil Danuta - opinia (1) Najlepsi , najuczciwsi mechanicy . Szczerze polecam !!! Danuta Sławomir - opinia (1) Najlepsza firma w branży. Gorąco polecam :) Sławomir Aleksandra - opinia (1) Do warsztatu zgłosiłam się z uwagi na niepokojące dźwięki/dudnienie w trakcie... Aleksandra Łukasz - opinia (1) Korzystałem kilka razy aż zdecydowałem się ostatnio zostawić 5-letnie BMW na... Łukasz 1 - opinia (1) Zdecydowanie polecam ten warsztat! 1