Stanisław - opinia (1) Teb Pan zna się na rzemiośle, nie tylko naprawia, ale i dba o trwałość auta.... Stanisław Mroczek Natalia - opinia (1) Świetna obsługa i kontakt z klientem - jako naprawdę wymagająca klientka,... Mroczek Natalia czarek - opinia (1) Zakupilem ostatnio bardzo fajny samochod Opel Insygnia w b.dobrym... czarek
Magdalena - opinia (1) Super, bez problemowy kontakt. Dobre ceny. Duża oferta aut. Każdy znajdzie... Magdalena Agnieszka Babicz-Stasierowska - opinia (1) Szybko, profesjonalnie ..... z życzliwością! Miałam kłopot z... Agnieszka Babicz-Stasierowska Janusz P. - opinia (1) Szybko stałem się stałym klientem myjni. Zdecydowanie polecam wszystkim,... Janusz P. driver - opinia (1) Korzystałem z programu platinum. Auto czyste a lakier jak nowy, polecam driver Stanisław - opinia (1) Mieliśmy problem z centralnym zamkiem .Miły sympatyczny fachowy Pan szybko i... Stanisław ford - opinia (1) Godny polecenia komis. Właściciel bardzo prafosjonalny i pomocny w wyborze... ford Katarzyna Krupa - opinia (1) Świetny serwis! Każdy znajdzie coś dla siebie! Autka piękne i w świetnim... Katarzyna Krupa Karolina - opinia (1) Nie mam zastrzeżeń. Obsługa na najwyższym poziomie, prawdziwi znawcy tematu a... Karolina Izabela K - opinia (1) Świetne miejsce z dużym wyborem samochodów. Ciężko znaleźć dobre auto w... Izabela K Joanna Poznań - opinia (1) Polecam profesjonalizm Pana Arka. Jak nikt potrafi doradzić i wskazać na wady... Joanna Poznań zbyszek - opinia (1) Polecam tą firmę, ale powinniście dać informacje, ze macie nową siedzibę, bo... zbyszek Endrju M. - opinia (2) Od 4 lat serwisuję na bieżąco swoje auto w Reno Max. Koszty określone przed... Endrju M. mmoni - opinia (2) Polecam!!!! Bardzo profesjonalna i fachowa obsługa. Zawsze trafna diagnoza ,... mmoni Maciej - opinia (1) Jestem zadowolony z szybkiej obsługi. Polecam. Maciej Marcin - opinia (1) Cenowo ostatnio chyba troszkę poszli w górę ( regeneracja alternatora prawie... Marcin Magdalena M - opinia (1) Pomimo mojej wybrednosci, udało się znaleźć idealne dla mnie auto.... Magdalena M Igor - opinia (1) polecam, skorzystałem i naprawdę polecam Igor