Magdalena M - opinia (1) Pomimo mojej wybrednosci, udało się znaleźć idealne dla mnie auto.... Magdalena M Igor - opinia (1) polecam, skorzystałem i naprawdę polecam Igor Opel - opinia (1) Wymiana czujnika ciśniena oleju. Szybko sprawnie, część załatwiona. Miał być... Opel
Sandra - opinia (1) W raz z narzeczonym jesteśmy bardzo zadowoleni,auto dokładnie takie jak w... Sandra Kamila - opinia (2) Chłopaki wszystkim się zajęli, miło, szybko i efekt naprawy świetny, polecam.... Kamila wojtek - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta, naprawdę polecam. Kupili nasze... wojtek Klient - opinia (1) Stacja jest wciąż zamykana z powodów technicznych. Tak wygodniej obsłudze... Klient Piotr Jeleński - opinia (1) Człowiek niesamowity. Nie działał pilot od samochodu , radio , szyby itd...... Piotr Jeleński Joanna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona. Panowie szybko i sprawnie naprawili auto,... Joanna Ela - opinia (1) Badanie przeprowadzone sprawnie i profesjonalnie. Do tego bardzo miły Pan,... Ela Łukasz - opinia (1) Ekstra , wszystko bez mojego udziału Łukasz Marcin - opinia (2) prałem tam tapicerki. Bardzo dobra jakość usługi. polecam Marcin Arecki - opinia (2) Witam wszystkich. Wczoraj odwiedziłem po raz pierwszy Myjnie 77. Obsługa Pani... Arecki Paweł - opinia (2) Świetnie wykonana praca i przemiła obsługa. Czas oczekiwania upłynął mi... Paweł Metys - opinia (2) Jestem stałym klientem i wracam chętnie Metys Bogumił - opinia (2) Sprawne umówienie się na usługę , jak i jej wykonanie. Skorzystałem z... Bogumił Marcin - opinia (2) Auto czyste i wypolerowane po umyciu. W środku tak samo. Byłem pierwszy raz i... Marcin pober - opinia (1) Zrobiliśmy sobie wycieczkę z Częstochowy do Trójmiasta. Jeździliśmy ich... pober Michał - opinia (1) Polecam, panowie znają się na marce BMW Michał Lukasz - opinia (1) Nie polecam kombinatu Zdunek a w szczególności serwisu oraz działu sprzedaży... Lukasz