Arek - opinia (1) Polecam.!!! Pełen profesjonalizm. !!!! Arek Krystyna Vartamian - opinia (1) Najlepszy warsztat w Trójmieście. Nie naciągają, wręcz wychodzą do klienta z... Krystyna Vartamian Ona - opinia (1) polecam z całego serducha. Obsługa na 5+, zawsze chetni do pomocy. Ona
Julia - opinia (1) Najlepszy carsharing w mieście, super auta, miła obsługa, starają się jak... Julia Madd - opinia (1) Super, czyste auta. Dobre ceny. Miły kontakt z infolinią - bardzo pomocne... Madd Wojciech - opinia (1) Kolejny Pan dwie stówki za dojazd a potem zobaczę!... nie polecam!!! Człowiek... Wojciech Marcin - opinia (1) Polecam, transakcja udana. Pan Adam zna się w temacie motoryzacji. Szacun Marcin AS - opinia (2) Profesjonalnie, miło i sprawnie. Niezmiennie wysoki poziom. Polecamy AS Klientka - opinia (1) Miałam okazje skorzystać z oferty wynajmu samochodu osobowego. Auto sprawne,... Klientka W. Jasieński - opinia (1) Wyjątkowo nieuprzejma obsługa. Klient traktowany jak powietrze. W. Jasieński Andrzej - opinia (1) Najgorsza obsluga Klienta na serwisie. Mam dwuletnią i40 ktora ma przejechane... Andrzej Krystian B - opinia (1) Świetna wypożyczalnia. Super obsługa , pełen profesionalizm . Wypożyczalni... Krystian B Kasia - opinia (1) Po stłuczce wymienialam caly przedni zderzak wraz z reflektorem, zdecydowałam... Kasia Wojtek - opinia (1) Szczerze polecam, nie trzeba sie rozpisywać wystarczy skorzystać z ich usług Wojtek ewa - opinia (1) polecam , szybko, sprawnie, profesjonalnie ewa Michał - opinia (1) Mam nowy samochód na gwarancji, podjechałem do serwisu bo po włączeniu alarmu... Michał Adblue - opinia (1) Drogie ceny brudno w bagażniku juz nie wspomnę o schowku słychać piszczenie... Adblue Adblue - opinia (1) Komfortowe jazdy szczegolnie Audi A7 Adblue Malgorzata - opinia (1) Profesjonalna obsługa, przystępne ceny i zadbane samochody. Napewno jeszcze... Malgorzata Kris - opinia (1) Fachowa obsługa ,ceny konkurencyjne i dobry wybór aut .Polecam Kris