Robert - opinia (1) Szybko, bez problemów. Auto wyglądało jakby dopiero z salonu wyjechało.... Robert Tomasz - opinia (1) Fachowo,solidnie i za rozsądne pieniądze Tomasz Marek - opinia (2) Obsługa klienta perfekcyjna ,zaangażowanie p.Piotra w sprawach sprzedaży... Marek
Bartosz - opinia (1) Kultowe miejsce. Zwłaszcza dla właścicieli francuskich klasyków. Oby żyło jak... Bartosz Daras - opinia (1) Polecam, warsztat godny polecenia, sympatyczny szef i ekipa. Daras Maciej - opinia (1) Chciałem wymienić komplet opon. Dzwoniłem podałem jakie auto, ze koła 19.... Maciej MARTA - opinia (1) to ma być warsztat ? to kakaś kpina !!!!!!! MARTA Nie polecam a nawet ostrzegam (2) Przestrzegam przed tym warsztatem Pan Mariusz drugi raz oddał mi auto nie... Monika Giedymin Jablonski - opinia (1) Firma nie istnieje lub zmienila dane kontaktowe Giedymin Jablonski Piotr - opinia (2) Super warsztat robiłem Chevroleta Cruze wszysko ok Piotr Pan Jie - opinia (1) The best car rental company in Gdansk,I have rented a car with this company... Pan Jie Michał - opinia (1) Szybko, profesjonalnie, rzetelnie! Polecam Michał lepciak - opinia (1) Wszystko w najlepszym porządku. Szybka, kulturalna i fachowa obsługa. lepciak Ja - opinia (1) Terminowo, z gwarancją. Polecam. Ja Profesjonalizm w każdym calu - opinia (1) Kolejne już podziękowania kieruję na ręce Pana Jacka Choromańskiego. Naprawdę... Profesjonalizm w każdym calu Kasia - opinia (1) Pan mi wszystko wytłumaczył tak aby moja pandzia jeszcze trochę bezpiecznie... Kasia Przemek Potelski - opinia (1) Zrobiłem przegląd i przy okazji uzupełniłem klime łącznie z ozonowaniem. Przemek Potelski Teder4x4 - opinia (1) Opinia o szlifierni w Sopocie Włodzimierz Hruzdowicz. Tragiczna obsługa... Teder4x4 Michał Ścibisz - opinia (2) Mój pierwszy Suzuki, ale kolejny Japończyk, na których nigdy się nie... Michał Ścibisz Mateusz - opinia (1) Wielki plus za podejście do klienta. Kupiłem akumulator w tym samym miejscu,... Mateusz