Szybka, profesjonalna obsługa (2) Szybka, profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi.... Zofia M. Tomek, Astra H - opinia (1) Nareszcie mechanik z prawdziwego zdarzenia! Bardzo dobra diagnostyka,... Tomek, Astra H Michał - opinia (1) Najlepsza wypozczyczlnia w 3city auta czyste i zadbane ;) Michał
Maciej - opinia (2) Naprawa po szkodzie wykonana bardzo solidnie, szybko i na oryginalnych... Maciej Krzysztof - opinia (1) Dostałem w prezencie godzine jazdy. Super sprawa dla fana motoryzacji.... Krzysztof Tomasz - opinia (2) Trafiłem tam z polecenia kolegi i podtrzymuję warsztat godny polecenia.... Tomasz Marta - opinia (2) Bardzo pomocni i profesjonalni ludzie. Przyjechałam z zepsutym mechanizmem... Marta JH - opinia (1) Rok temu wymieniali mi blok silnikowy do Forda Focusa. Wstawili mi szrot, po... JH Zet - opinia (1) Czyste w pełni gotowe samochody na każdą okazję Zet Greg84 - opinia (1) Usługa wykonana dużo szybciej niż się spodziewałem, fajna obsługa i bardzo... Greg84 Marian - opinia (1) Uratował moje auto, autoryzowany serwis nie mógł sobie poradzić a pan Jacek... Marian Mglanc - opinia (1) Bardzo profesjonalny komis samochodowy, każdy może w nim znaleźć samochód dla... Mglanc IwonaP - opinia (1) Mieszkam na Śląsku dlatego konakt z firmą na samym początku odbywał się... IwonaP Tanita_ - opinia (1) Właśnie tutaj znalazłam swój wymarzony samochód. Bardzo duży wybór, auta w... Tanita_ Sara Kos - opinia (1) Godny zaufania i dobrze wyposażony komis. Samochody zadbane i naprawdę jest w... Sara Kos Niva Mito - opinia (1) Świetny komis :)! Wszystkie auta zadbane i czyste. Jest na prawdę duży wybór... Niva Mito Hubert M. - opinia (1) Cieszę się, że wybrałem właśnie ten warsztat samochodowy. Felga prosta.... Hubert M. Paulina Pawlicka - opinia (1) Bardzo polecam ten komis! Kontakt bardzo szybki i bezproblemowy. Obsługa... Paulina Pawlicka Michał - opinia (1) Bardzo bogata oferta . Miła obsługa i duży plus możliwości zwrotu w godzinach... Michał Daria - opinia (2) Super szybko, przemila obsluga, ceny na każdą kieszeń Daria