auto leo (1) fatalny warsztat,drogo,d,lugo i wogóle nie polecam! ewa nie polecam (1) nie polecam. przy wymianie amortyzatorow uszkodzili kolmuny mc persona nie... andrzej Zadowolony klient (1) Naprawili mi kilka elementów w FM II 2,0 TDCI (pompa wspomagania układu... Marcin
serwis na plus (1) mega długo szukałem części do mojego audi i tu znalazłem bez problemu, nie... A4 Ok (1) Nigdy nie było problemu z obsługą - części sprowadzają błyskawicznie -... China Zdolne chłopaki (1) Naprawde szybko wyciągneli moje autko z opresji. Bardzo POLECAM!!!!!! marcin SUPER KOSMETYKA SAMOCHODOWA (1) Miałem wielki problem z lakierem na moim aucie , lakier nawet po umyciu był... Maciej Beznadzieja (1) Początkowo wygląd firmy mnie zniechęcił, jednak starszy Pan był uprzejmy i... Klient Nie polecam ! (2) Należy być ostrożnym ! an Już 8 lat (1) Korzystam z serwisu od 8 lat, bo mam nietypowy model Kia.Na szczęśćie bardzo... jar POLECAM! (1) Świetny sklep, kupowałem u nich masę części do mojego auta, zawsze wszystko... PP Usługi słabiutkie ceny wysokie (1) Moja kolejna i najprawdopodobniej ostatnia wizyta w tym serwisie. Proste... Niezadowolony z usług dobry serwis (1) Trochę dla mnie daleko od trójmiasta ale mam już dosyć monopolu Zdunka... Arvalka dno ! (2) Ostatnio naprawa paru cześć /klocków i 1 tłoczka/-ponad 2 godz. w tym 1 mała... markooo Super (1) Rewelacja. Tanio, szybko, sprawnie a do tego miła i profesjonalna obsługa w... Gunior POLECAM (1) Założyłem w warsztacie gaz do Lanosa 1,5. Pracowałem wtedy jako... Krzysztof F POLECAM (1) Nie do końca tak jest jak niektórzy piszą. Serwis jest dobry, mechanicy... Krzysztof F super salon i serwis (1) bardzo dobry serwis Quadów i motocykli. Troche na uboczu ale to nic mozna... znajomy Nieduży warsztat z fachową obsługą (1) Można tu naprawić praktycznie wszystko. Od wymiany klocków hamulcowych i... edgarbumpy Super warsztat (1) Dziękuje Firmie Fort-Auto za naprawienie mojego Forda Mondeo 2lTDCi.... Michał