ostrzeżenie (1) Moje doświadczenie z tym warsztatem i jego obsługą - krótko NIE POLECAM,... właściciel forda Ogolnie przecietny serwis (1) Obsluga sprawia wrazenie jakby byla pepkiem swiata.Zamontowany chip zwiekszyl... Jacek1967 Bardzo dobra obsługa (1) Bardzo dobra obsługa oraz nie wysokie ceny .Byłem bardzo miło zaskoczony... Robert Barnicki
Przygoda z Largo ... (1) robilem u nich blacharke ..auto stalo ponad miesiac 3 razy przkladali termin... kula mazda 323F (1) ja osobiscie wole serwis mazdy w REDZIE jest o 50 procent tanszy janusz Mati - opinia (1) Polecam!!!! Wszystko na wysokim poziomie Mati klient ceed (1) z obsługi jestem tak samo zadowolony jak z samochodu,warto ceed crdi znają sie na rzeczy (1) dawno nie widziałem tak dobrego warsztau super obsługa fachowe doradztwo... przemek NIE POLECAM!!! (1) Podjechałem z cieknącym przewodem paliwowym. Pochodzili, pooglądali i...... Corolla ok (1) Niedrogo.To najwazniesze Dexter POLECAM (1) sliczna pani,dlaniej bede każdego dnia wtym salonie auta mażenia cena... klient JA NIE WIEM CO ONI CHCA (1) Ja nie wim co oni wszyscy chcą. Serwis super!! , salon ok, używane fajne... Astra II nie jest źle (1) wiedza i umiejętności niektórych mechaników odbiegają od standardów, niestety... stały klient Opel Calibra 2.0 8V (1) Rewelacyjne podejscie do klienta. Znają sie na rzeczy polecam w 100% super... Atari Zdecydowanie polecam (1) Fachowość bardzo wysoka,konkretni.rzeczowi,części w cenach dogodnych dla... jarek Lukasz - opinia (1) Zdecydowanie zna sie na rzeczy i nie naciaga, zawsze po robocie mozna sie... Lukasz obsługa... (1) co do właściciela to się nie zgodzę że jest niegrzeczny ale ten drugi młody... blaizek Mieszane uczucia (1) Uważajcie na tych Panów, potrafią nieźle naciągnąć, jak tylko wyczują, że się... liberty warto (1) warto bo tanio można znaleźć różne ciężkie tematy do nietypowych samochodów olo POLECAM (1) Bardzo miła i uprzejma obsługa, przystępne ceny no i wreszczie przestało... Beata