Nie polecam (1) Skromne bez smaku, ładu i składu desery, jakby w ogóle nie przemyślane smaki... Admika Bardzo niska jakość produktów (1) Belgia powinna odebrać im prawo posługiwania się ich krajem w nazwie. Kto zna... Michał sara Brook - opinia (1) cafejka bardzo przyjemna. smaczny menu. ale nie Bede tu wracać z powodu... sara Brook
Spełnione oczekiwanie, (1) Do Mount Blanc'a trafiłam w pewien sposób przez przypadek. Uwielbiam gorące... Hotaru Raj (1) Smak karmelowej frappe jest idealny. Czekolada również pyszna, bita śmietana... amidala Chwila zatracenia!!! (1) Z całego serca zachęcam do odwiedzenia tego miejsca. Pewnie życia mi nie... Ania Fajnie i smacznie. Szkoda tylo, że lokal nie zajduje się gdzieś na starówce zamiast w centrum handlowym. (1) Miło zaskoczyły mnie również ceny. Michał Stały klien - opinia (1) Poprawa humoru następuje od razu po spojrzeniu na ogromy wybór pralinek,... Stały klien Lennn - opinia (1) Bajeczne czekoladki , miła obsługa, magiczny wystrój i do tego na każdym... Lennn