Moya Matcha

Kawiarnie i herbaciarnie

Gdańsk, Piwna 59/60

Lena - ocena (1) Kawiarnia warta uwagi! Pyszna matcha - moja ulubiona to Vanilla Sea Salt ale... Lena Lena - ocena (1) Najlepsza nowa miejscówka w trójmieście !!! Pierwszy lokal specjalizujący się... Lena Lena - ocena (1) Najlepsza nowa miejscówka w trójmieście !!! Pierwszy lokal specjalizujący się... Lena
Natalia L. - ocena (1) Do Moya Matcha w Gdańsku trafiłam dzięki wydarzeniu Joga & Matcha! Poznałam... Natalia L. Zuzanna - ocena (1) Świetne miejsce z wyjątkową atmosferą. Matcha była doskonale przygotowana, a... Zuzanna Agata - ocena (1) Serdecznie polecam to miejsce na mapie Gdańska!! Najlepsza matcha jaką piłam,... Agata Ada - ocena (1) Bardzo polecam! Lokal ma super klimat, jest dużo przestrzeni i miejsc do... Ada Oliverduszynski - ocena (1) Moje mecze to jest naprawdę przepiękny taki kawiarnia i tam są rzeczy z ma... Oliverduszynski Emilia Jabłonowska - ocena (1) Było super!! Wygląd tego miejsca strasznie mnie zachwycał i zaciekawił,... Emilia Jabłonowska Marina Novikova - ocena (1) Uwielbiam to miejsce. Nie lubiłam matchy, dopóki nie spróbowałam jej tutaj.... Marina Novikova Aleksandra - ocena (1) Bardzo klimatyczne miejsce, miła i bardzo szybka obsługa. Iced Strawberry... Aleksandra Wiktor - ocena (1) Świetne miejsce z pyszną matchą polecam bardzo Wiktor Laura - ocena (1) Przepiękny estetyczny lokal, z bardzo pozytywną obsługą. Duży plus że pieski... Laura lidia - ocena (1) świetna matcha miejsce warte polecenia super przestrzeń lidia Marta - ocena (1) Odwiedziłam Moya Matcha dwukrotnie. Przede wszystkim zachwyciło mnie wnętrze... Marta Kaniewskaama - ocena (1) Świetne miejsce dla każdego fana matchy! Klimatyczne wnętrze, bardzo miła... Kaniewskaama Marta - ocena (1) Najlepsze miejsce na wypicie matchy w Gdańsku! Pomocna i miła obsługa,... Marta Rafal - ocena (1) super przepyszna matcha miła obsługa chętnie doradzają Rafal Alicja K - ocena (1) Jeśli kochacie matchę tak jak ja, to miejsce jest idealne! Desery były... Alicja K Jessica Dowbor - ocena (1) Matcha pyszna! Wnętrze jest bardzo klimatyczne. Polecam to miejsce wszystkim,... Jessica Dowbor