jest ok .. (1) i do tego w czasie mycia auta znajdziecie tam miejsce w poczekalni-- ciepłe... Wilkicki Świetna myjnia (1) Po myciu samochód jest czysty - niby nic nadzwyczajnego, ale tu nie ma... Andrzej Pełen profesjonalizm (1) Tak umytego i wyczyszczonego auta to jeszcze nie miałem! Przystępne ceny,... Damian
Myjnia jedna z najlepszych w Trójmieście (1) Dzisiaj tj. 09.12.2009r. odwiedziłem Mr. Froog. Zażyczyłem sobie full wersję... okey SUPER PROFESJONALNA MYJNIA (1) Samochód jak nowy,profesjonalna obsługa.SZEF myjni doradzi jak usunąć... synek_2007 Rewelacja! (1) Jeżdżę dużą terenówką, zazwyczaj myję auto na bez dotykowych, efekt uzyskany... Karol Kępa Motocykl czysty jak łza (1) Wczoraj podjechałem na myjnie motocyklem i bylem mocno zdziwiony pozytywnym... aj_z750 Auto na błysk (1) Profesjonalne czyszczenie samochodu, miła obsługa, indywidualne podejście do... Joanna Szóstka z plusem (1) Kupiłem nowy samochód z salonu i przez pierwsze pół roku myłem go sam na... Marcin Polecam wszystkim (1) Oddałem samochód do umycia oraz nawoskowania. Teraz w karoserii można... jimw